KLAR FOR SKOLEÅRET: Rektor ved Tårnåsen skole, Nina Kristin Sæthre, var glad for å endelig kunne ønske barna tilbake til Tårnåsen skole etter en velfortjent sommerferie. Her foran noen av barna i klasse 1D.
Nyheter
KLAR FOR SKOLEÅRET: Rektor ved Tårnåsen skole, Nina Kristin Sæthre, var glad for å endelig kunne ønske barna tilbake til Tårnåsen skole etter en velfortjent sommerferie. Her foran noen av barna i klasse 1D. (Foto: Eskil Bjørshol)

– Deilig å være i gang igjen

Torsdag 16. august var årets første skoledag, vi tok en prat med Tårnåsen-rektor Nina Kristin Sæthre.

Én av mange smilende ansikter vi traff på Tårnåsen skole, var rektor Nina Kristin Sæthre. Hun frydet seg over å ta imot et stort 1.klasse-kull.

Les også: Her er årets førsteklassinger

– Det er virkelig deilig å være i gang igjen og vi er godt forberedt etter en lang ferie og gode plandager. Noen av lærerne har førsteklasse for første gang, og de er naturlig nok litt ekstra spente, sa Sæthre.

Og det er et stort førsteklassekull rektoren ønsket velkommen på rød løper.

– Ja, det er fire klasser med mellom 22 til 24 barn og det virker som en veldig flott gjeng. Mange har allerede vært innom SFO en liten periode, og blitt litt vant til oss, og vi gleder oss veldig til å bli enda bedre kjent med dem, glødet det fra Sæthre.

Saken fortsetter under bildet.

NYE FJES: Her er klasse 1D på Tårnåsen skole. Spente og klare for å begynne skolelivet. Foto: Eskil Bjørshol

Synlig rektor

Rektoren går nå inn i sitt andre år som leder på Tårnåsen skole og hun tar sikre på å fortsette å være synlig, både for store og små.

Les også: – Husk å klippe hekken

– Jeg har nok blitt varm i trøyen ja, men det er generelt en veldig varme her på skolen. Det blir mange klemmer i løpet av en dag. Jeg er ofte rundt og snakker med elevene og de neste dagene skal jeg besøke alle klassene her på skolen. Da er målet at vi prater godt om hvilke forventninger vi har til hverandre, for skal skolen være et godt sted å være, må vi ha noen felles regler, sier Sæthre.

Godt lagarbeid

To av de aller viktigste ordene for rektor Sæthre er trygghet og trivsel.

- Klarer vi å skape trygghet og trivsel, kommer læringen lettere. Og det er jeg sikker på at vi skal klare, for vi har et fantastisk personal-team her nå, som er gode på å spille hverandre gode, avslutter rektoren.

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen