RØDT, GULT, GRØNT: Her ser du kommunens eneste lyskryss akkurat nå, av det midlertidige slaget, ved Greverud stasjon. Mange har lurt på hvorfor de ter der. Nå får du svaret!
Nyheter
RØDT, GULT, GRØNT: Her ser du kommunens eneste lyskryss akkurat nå, av det midlertidige slaget, ved Greverud stasjon. Mange har lurt på hvorfor de ter der. Nå får du svaret! (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Derfor er det lyskryss på Greverud akkurat nå

Lyskryss er eksklusivt i Oppegård-sammenheng, og akkurat nå har vi ett på Greverud.

Vi pleier å si at Oppegård er kommunen uten lyskryss, og vanligvis stemmer dette også, men fra tid til annen får vi pop-up-lyskryss her i kommunen, slik vi har akkurat nå i Skiveien på Greverud, tvers overfor Greverud stasjon og det nye GreverudTorget.

Men hva holder de på med, da? Jo, her kommer svaret! 

Les også: Dynamitt-eksplosjon langs skolevei etter arbeidsuhell

– Det graves for vann og avløp, samt gang- og sykkelvei i området, og det fører til at man midlertidig må lysregulere trafikken, opplyser prosjektleder Jarle Jenssen i Kruse Smith Entreprenør AS.

Da vet du det - tut og kjør!

PS! Usikker på hvor dette er? Sjekk dette kartet!

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen