RØDT, GULT, GRØNT: Her ser du kommunens eneste lyskryss akkurat nå, av det midlertidige slaget, ved Greverud stasjon. Mange har lurt på hvorfor de ter der. Nå får du svaret!
Nyheter
RØDT, GULT, GRØNT: Her ser du kommunens eneste lyskryss akkurat nå, av det midlertidige slaget, ved Greverud stasjon. Mange har lurt på hvorfor de ter der. Nå får du svaret! (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Derfor er det lyskryss på Greverud akkurat nå

Lyskryss er eksklusivt i Oppegård-sammenheng, og akkurat nå har vi ett på Greverud.

Vi pleier å si at Oppegård er kommunen uten lyskryss, og vanligvis stemmer dette også, men fra tid til annen får vi pop-up-lyskryss her i kommunen, slik vi har akkurat nå i Skiveien på Greverud, tvers overfor Greverud stasjon og det nye GreverudTorget.

Men hva holder de på med, da? Jo, her kommer svaret! 

Les også: Dynamitt-eksplosjon langs skolevei etter arbeidsuhell

– Det graves for vann og avløp, samt gang- og sykkelvei i området, og det fører til at man midlertidig må lysregulere trafikken, opplyser prosjektleder Jarle Jenssen i Kruse Smith Entreprenør AS.

Da vet du det - tut og kjør!

PS! Usikker på hvor dette er? Sjekk dette kartet!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen