GLEDER SEG: Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica er klare for å bygge hotell på Sofiemyr.
Nyheter
GLEDER SEG: Arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica er klare for å bygge hotell på Sofiemyr. (Foto: Veronica Grude Docker)

Det nye storhotellet får trefasade

Når det skal bygges i skogen, er tre et naturlig valg for det nye giganthotellet som er planlagt på Sofiemyr.

Canica AS går, som lest i Oppegård Avis, med planer om å bygge og realisere hotellplanene sine på Sofiemyr, kloss inntil opplevelsesbadet The Well.

Navnet på det nye hotellet er allerede klart, og Oppegårds nye signalbygg på "toppen av kommunen" skal hete The Well Resort.

Gigantisk

Det nye hotellet skal huse et sted mellom 170 og 200 rom i ulike størrelser. Det blir rom fra 30 til 60 kvadratmeter med varierende utforming.

Det skal bli restaurant og bar i toppetasjen, og en miks av franske balkonger, balkonger og karnapper på rommene. 

Les også: Ett år og Well-fungerende

– Alt skal sømløst henge sammen, så gjestene får en opplevelse av velvære, ifølge sivilarkitekt Øystein Rognebakke i Halvorsen & Reine.

NB! Saken fortsetter under bildet!

SLIK BLIR DET: Her ser du en illustrasjon av The Well Resort. Foto: Halvorsen & Reine AS 

Tre og glass utenpå 

Fasaden på hotellet skal passe inn i med det nåværende bygget og vegetasjonen rundt, og da faller materialvalget på tre og glass, ifølge arkitekten.

Les også: Slik blir The Wells nye giganthotell

– Vi vil legge en struktur av massiv tre på utsiden av fasaden, den legges litt lenger mot syd enn mot nord. Samtidig som huset er vridd tilbake igjen, for å se minst mulig mot naboene, sier Rognebakke.

NB! Saken fortsetter under bildet

GLEDER SEG: Hotellet skal bygges på tomten i bakgrunnen. Her ser du arkitekt Øystein Rognebakke og Kristian Gundersen, development director i Canica. Foto: Veronica Grude Docker

Storstue

Det skal lages en storstue som kan ta 120 mennesker, men som også kan deles av med tanke på private selskapeligheter som bryllup og store lag.

– De kursrommene og møterommene vi lager skal være fleksible. Det skal være mer naturlig å ha en sosial happening enn i et tradisjonelt møterom, sier han.

Les også: Gjev lyspris til The Well

Hotellet skal etter planen stå ferdig i utgangen av 2019.

SLIK BLIR DET: Her ser du en illustrasjon av The Well Resort. Foto: Halvorsen & Reine AS

 

Debatt Leserinnlegg

– Kommunen gir etter for utbyggers ønske

Styrene i sameiene i Kolbotn Terrasse har lest nøye detaljreguleringen for utbyggingsprosjektet Skolebakken i Kolbotn sentrum. De reagerer kraftig på flere forhold som de mener er av stor betydning for  beboerne. Les hele saken

Til toppen