POPULÆRT PRODUKT: Kanelbollene hos Lunch & Catering nå stadig nye kunder.
Nyheter
POPULÆRT PRODUKT: Kanelbollene hos Lunch & Catering nå stadig nye kunder. (Oppegård Avis)

– Det var kø langt ut av døra nesten hele dagen

Lunch & Catering knuste alle gamle salgsrekorder. Eventyrlig salg av kanelboller sist fredag.

Salget av kanelboller startet som et prøveprosjekt i mars tidligere i år. Sakte, men sikkert har salget hevet seg fra uke til uke for daglig leder Tom Østby og de ansatte ved Lunch & Catering i lokalene ved Skiveien, hvor det tidligere var 7-eleven. 

– Vi har drevet i 20 år, men dette er det råeste jeg har vært med på!

Tom Østby, daglig leder

Sist torsdag fortalte Oppegård Avis om suksessen med kanelbollene som da var oppe i et salg på 600 boller. Omtalen i lokalavisen skapte tydeligvis nysgjerrighet. 

Tidlig i gang

På den ukentlige kanelbollefredagen sist fredag var det enorm pågang for å kjøpe kanelbolllene til kjøkkensjef Kjetil Strand Danielsen. Oppegård Avis fikk tidlig rapporter om at den første kunden hadde stått ved døren til cateringen klokken 0630, for deretter å kjøpe med seg 35 boller. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

BOLLESUKSESS: Daglig leder Tom Østby og baker Kjetil Strand Danielsen hos Lunch & Catering opplever enorm suksess med kanelbollene hver fredag. Foto: Oppegård Avis


Ut på fredag fikk lokalavisen epost fra Tom Østby. 

– Vi har drevet i 20 år, men dette er det råeste jeg har vært med på!

Østby kunne rapportere at salget hadde stoppet på litt over 2000 kaneboller. Enkelt summert solgte de dermed kanelboller for over 40.000 kroner.

Stor pågang

Oppegård Avis var innom lokalene i Skiveien 75 litt før klokken 15 fredag. Da hadde kjøkkkensjefen lagt seg, og det var fullstendig tomt for kanelboller. I løpet av de fem minuttene lokalavisen var inne i lokalet sammen med det ansatte, var tre kunder på døra for å kjøpe kanelboller. 

– Det er helt vanvittig. Vi kunne sikkert solgt minst 500 boller til, sier en av de ansatte. 

Daglig leder Tom Østby oppsummerer kanebollefredagen på følgende måte: 

– Det ble helt ellevilt salg i dag. Det var kø langt ut av døra nesten hele dagen. 

Kommende fredag er det ny kanelbollefest hos Lunch & Catering! 

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen