– Jeg synes det var mye mer grisete og flisespikkeri, og mer privatsaker enn valgfaner, svarte Veronica Bergskås-Mikalsen (35) fra Sofiemyr da vi spurte hva hun tenkte rundt årets valgkamp. – Jeg tok valget om hva jeg skulle stemme i dag, Det har vært veldig vanskelig, jeg har fulgt godt med i media, stort sett samme saker men forskjellige meninger, svarte Linda Bergskås-Mikalsen (38), også hun fra Sofiemyr (Bilde: Peder Blümlein)
– Miljø og forsvar var viktig for hva jeg stemte, fortalte Gard Kjølholdt (54). – Valgkampen har vært bra, men mye fokus på meningsmålinger, og de store partiene er ganske like. (Bilde: Peder Blümlein)
– Om Norge skal inn eller bli ute av EU påvirket stemmen, fortalte Sahid El Emrani (51) om de viktigste tingene som påvirket hans valg i år. (Bilde: Peder Blümlein)
– Jeg tok 3 tester på nettet, så endte det opp med et parti, fortalte Henrik Hellmann (19)  da vi spurte om hva som påvirket hva han stemte. (Bilde: Peder Blümlein)
– Det er jo skole, eldre og sånn, som er viktig, svarte Berit Wiklund Vangsøy (47) da vi spurte hva som påvirket hennes stemme. (Bilde: Peder Blümlein)
Sølvi Øglund (59) var en av dem som stemte på Sofiemyr i år! – Jeg synes valgkampen i år var slitsom, det var mye opp og ned, kan ikke ta noe forhold til det. Jeg synes det var mye teite ting. (Bilde: Peder Blümlein)

– Det var vært en mer grisete valgkamp

Mandag ettermiddag ble de siste stemmesedlene lagt i urnen på Sofiemyrtoppen. Vi snakket med noen velgere på valgdagen. Her er deres tanker rundt Stortingsvalget 2017.

I løpet av søndag og mandag ble 2 430 stemmesedler sluppet i valgurnene på Sofiemyrtoppen Skole. Under "rushet" på mandag ettermiddag, jobbet 17 valgmedarbeidere på Sofiemyrtoppen.

Du kan se hvordan folk på Sofiemyr stemte her, og hvordan hele Oppegård stemte her.

Vi tok en prat om valget med noen stemmere fra Sofiemyr på mandag ettermiddag. Det var mange forskjellige meninger blant velgerne. Bla deg rundt i bildekarusellen øverst i saken

Nyttige valglenker!

Vi har samlet nyttige sider fra oavis.no i forbindelse med årets valg. Her kan du lese alt du trenger om Stortingsvalget - helt lokalt!

PS! Sjekk også papiravisen torsdag den 14. september for mer valgmoro!

Til toppen