Christine Aarvik (43), Oppegård: – Det er familiekos, å ha fri, å dra på fjell- og skiturer, og å nyte god mat. Jeg har ingen tradisjon med å gå i kirken. (Bilde:  Yana Stubberudlien)
Alexander Nyborg (39), Kolbotn: – Det er ferie, fjellturer, og kos med familien og venner. I år blir det en liten fjelltur i påsken, resten av ferien skal brukes på hagearbeid og oppussing hjemme. (Bilde: v)
Martin Baisgård (34), Oppegård: – Det er familietid, å være sammen med familien på fjellet og gå på ski. Jeg har ingen tradisjon med å gå i kirken. (Bilde:  Yana Stubberudlien)
Astrid Stangeland (9), Ingieråsen: – Det er påske- egg-jakt, å spise masse sjokolade og ha det gøy med venner. (Bilde:  Yana Stubberudlien)
Inger Andreasen (89), Kolbotn: – Det er høytid og familietid. Jeg pleier å gå turer, ha familieselskap og nyte solen. Jeg gleder meg til å få besøk av familie og venner. (Bilde:  Yana Stubberudlien)

– Dette betyr påsken for oss

Vi har sjekket hva slags tradisjoner lokalbefolkningen har i påskeferien.

Det er påsketid, og mange har planer om å reise vekk fra Oppegård, selv om mange også tilbringer høytiden her hjemme. 

Men hva slags tradisjoner har vi i påsken? Vi har sjekket med fem tilfeldige Oppegård-folk på gaten.

Swipe eller bla deg rundt i bildekarusellen øverst i saken!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen