Vilde Thorsrud (24), Kolbotn: — Jeg ønsker meg nye slalåmski, kontorklær, et klippekort på Barry`s Bootcamp i Oslo og mange overraskelser. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Bente Steinsland (57), Kolbotn: — Jeg ønsker meg masse snø og godt skiføre på Geilo. Jeg gleder meg mye til å feire jul sammen med familien der. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Solveig Brorson (63), Tårnåsen: — Jeg ønsker meg en rolig og fredelig jul, og å være sammen med familien. Det høres så enkelt og kjedelig ut, men det er veldig innholdsrikt. Jeg gleder meg mye ti jul. Da kommer hele familien min til oss på besøk. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Stig Henning Duaas (44), Tårnåsen: — Jeg jobber i brannvesenet og skal jobbe julaften. Jeg ønsker meg egentlig ingenting til jul bortsett fra mye snø i fjellet. (Bilde: Yana Stubberudlien)
Hege Thorin Eriksen (67), Kolbotn: — Jeg ønsker meg en ny DAB-radio som jeg skal ha på kjøkkenet og en brødrister, og jeg gleder meg til å få besøk av barnebarnet og familien. (Bilde: Yana Stubberudlien)

– Dette ønsker vi oss til jul!

Tom for idéer? Sjekk hva folket vi traff på kjøpesenteret helst ønsker at ligger under treet i år!

Det nærmer seg juleshopping-innspurten for mange av oss, og ønskene er mange der ute i Oppegård-land foran julen 2017.

Men hva ønsker folk helst at ligger under treet? Er det gaver? Eller er det opplevelser?

Vi har møtt fem personer på førjulsshopping på Kolbotn torg, og rett og slett spurt dem hva som står høyest på ønskelisten i år!

Kikk i bildekarusellen øverst i saken. Kanskje du kan plukke opp ett og annet godt tips! Lykke til med førjulsshoppingen!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen