DOUBLE TROUBLE: I natt ble russen loggført to ganger hos politiet.
Nyheter
DOUBLE TROUBLE: I natt ble russen loggført to ganger hos politiet. (Bilde: Illustrasjonsfoto)

Dobbelt russebråk

I natt laget russen bråk både på Tårnåsen og ved Circle K.

Du hørte dem kanskje i natt, da flere russebusser- og biler hadde samlet seg på Tårnåsen ved elleve-tiden. 

Natt til torsdag 3. mai fikk politiet melding om støy fra russen.

Les også: Russ skulle på do, men falt i vannet

– Vi dro opp og ba dem dempe seg. De fikk et pålegg, og vi forklarte dem hva som ville skje dersom de ikke fulgte pålegget - altså at de kan bli straffet. Russen dro fra stedet etter dette, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Atle Vesttorp. 

Ryddet opp etter seg

Men det var ikke det eneste politiet fikk melding om i natt angående russen. Litt senere, klokken 2, var det to russebusser som stod på Circle K, bensinstasjonen på Kolbotn. 

Les også: Kvinne kjørte i beruset tilstand på Oppegård

– Om det var de samme som tidligere, vet vi ikke, men da politiet kom frem, hadde begge bussene dratt, og de hadde også ryddet opp etter seg, sier Vesttorp. 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen