STORE FORANDRINGER: Fra det lille, grønne huset, til en stor blokk: Katrine Gravermoen flytter inn i Kantor Terasse, men hun har faktisk ikke flyttet seg en meter - hennes lokaler blir på akkurat samme plass som det grønne huset stod!
Nyheter
STORE FORANDRINGER: Fra det lille, grønne huset, til en stor blokk: Katrine Gravermoen flytter inn i Kantor Terasse, men hun har faktisk ikke flyttet seg en meter - hennes lokaler blir på akkurat samme plass som det grønne huset stod! ( Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

En driftig dame

Katrine Gravermoen (29) driver Face & Body, og måtte flytte ut av sitt lille, grønne hus for å gi plass til Kantor Terrasse. Men snart kan hun flytte inn akkurat der hun var før!

Fagnerden, som hun selv kaller seg, er hudterapeaut, kursholder, Dermalogica-ekspert, utdannet hjelpepleier, hud- og kroppsterapeaut, negletekniker, for å nevne noe.

Er det noen som har peiling på hud, så er det Katrine Gravermoen (29) fra Kolbotn.

I GAMLE DAGER: Så det slik ut! Her holdt hun til før huset ble revet og Kantor Terrasse ble bygget. Foto:  Privat

Hun eier og driver sin egen skjønnhets- og pleiesalong Face & Body. Siden 2012 har hun vært i det grønne huset i Kolbotn sentrum, men huset fins ikke mer, og akkurat nå holder hun hus i midlertidige lokaler litt lenger ned i Kolbotnveien.

Katrines beste tips til vårhuden

Kantor Terrasse har nemlig tatt over, men hun fortviler ei: Snart skal hun flytte inn i splitter nye lokaler akkurat der hun holdt til før!

– Dette blir veldig bra, og jeg gleder meg til å komme i gang, smiler hun, og viser oss rundt i det som skal bli de nye Face & Body-lokalene.

Saken fortsetter under bildet. 

DRO IKKE LANGT: På samme plass skal hun fortsette - bare i et nytt bygg. Her viser hun det som skal bli hennes kabinett. Reåpning er 25. april. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Vil samle alt på ett sted

Selv om hun eier sine lokaler, vil hun ikke å sitte her alene. Hun vil tilby et sted hvor man får all skjønnhetsbehandling på en plass.

Les også: Nå kan elever ved Roald Amundsen studere entreprenørskap

– Jeg ønsker å få flere aktører inn her. Jeg har mitt eget kabinett, men det er flere ledige, så jeg håper på å blant annet få inn en fotterapeut, kanskje en massør eller frisør, sier hun.

Et arbeidsjern

Selv om snekkere gjør grovarbeidet, må hun jobbe selv også. Hvert rom skal ha sin arbeidsbenk med vasker, og det er det hun som må ordne.

Les også: Finn frem treningstøyet og sjekk denne fete parknyheten

– Jeg har ikke så mye fritid, men jeg har de beste kundene, skryter hun. De gir meg så mye! Jeg liker å gjøre ting selv, og selv om det er mye jobb, er det gøy. Jeg er min egen sjef, og selv om det er krevende å drive på egenhånd, kunne jeg ikke tenkt meg noe annet, smiler hun.

Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen