DRØMMEJOBBEN: Ida Madeleen Moe skryter av den lokale frivilligheten. Hun er den nye lederen av Frivillighetssentralen i Oppegård.
Nyheter
DRØMMEJOBBEN: Ida Madeleen Moe skryter av den lokale frivilligheten. Hun er den nye lederen av Frivillighetssentralen i Oppegård. (Atle Egil Knoff Glomstad)

En sann ildsjel!

Ida fikk drømmejobben. Etter to korte måneder på jobb har hun allerede utrettet mye. Hun er den nye lederen for Frivilligsentralen i Oppegård.

– Åh, denne jobben vil jeg ha!

Dette var Ida Madeleen Moes reaksjon da hun så stillingsannonsen. Ida har jo et brennende hjerte for både Oppegård og frivillighet. Nå er hun ny leder på Frivilligsentralen i Oppegård, og hun har ambisjoner:

– Målet er å revitalisere sentralen. Vi vil selvfølgelig skal ta vare på de gode aktivitetene vi har, men også komme opp med nye, ivrer Moe.

Ønsker å engasjere skolene

Blant annet ønsker hun seg flere frivillige i skolen:

– I Ski har de Morgenfuglene, der seniorer passer på at barna kommer seg trygt til skolen. Og i Asker, der er besteforeldre mobbevakter. Dette vurderer vi også. Vi ser på muligheten for å bidra hos mennesker med demenssykdom, for hjemmeboende og på sykehjem. Og vi tenker på følgeoppdrag for eldre, til lege, sykehus og annet.

– Vi har også startet opp et håndarbeids-treff på Tårnåsen. Vi organiserer og følger opp frivillige, mens Tårnåsen Aktivitetssenter har lokalene, forteller hun.

NB! Saken fortsetter under bildet!

DRØMMEJOBBEN: Ida Madeleen Moe skryter av den lokale frivilligheten. Hun er den nye lederen av Frivilligsentralen i Oppegård.
DRØMMEJOBBEN: Ida Madeleen Moe skryter av den lokale frivilligheten. Hun er den nye lederen av Frivilligsentralen i Oppegård. Foto: Atle Egil Knoff Glomstad

Lokalt engasjement

Ida skryter av den lokale frivilligheten. Engasjementet fikk hun erfare under årets store TV-aksjon:

Les også: Reagerer på forsøpling i Kolbotnvannet

– Jeg fikk jo en smakebit ved å ha hovedansvaret for TV-aksjonen. Det var kjempestas å se hvor mange som var engasjert i Oppegård. Det er helt unikt å få jobbe med folk som er så engasjerte, understreker hun.

Åpent hus

– Vi starter med åpent hus utover torsdagskveldene, for å nå målgrupper som er i skole og jobb på dagtid. Ungdom og studenter kan bidra med så mye, men det må bli på deres egne premisser.

Les også: – Tror dere at dette er en vanlig søppelfylling?

– Vi vil markere Frivillighetens dag, som er 5. desember, men flytter den til torsdag 7. ettersom vi ser for oss torsdager som åpen dag fremover. Vi ønsker da alle hjertelig velkommen til å bli kjent med oss, avslutter Moe.

DRØMMEJOBBEN: Ida Madeleen Moe skryter av den lokale frivilligheten. Hun er den nye lederen av Frivilligsentralen i Oppegård.
DRØMMEJOBBEN: Ida Madeleen Moe skryter av den lokale frivilligheten. Hun er den nye lederen av Frivilligsentralen i Oppegård. Foto: Atle Egil Knoff Glomstad

 

Til toppen