HAR DU LAGET EN SÅNN ELLER LIGNENDE SÅ SEND OSS BILDET: Det er endelig tid for å lage snømann! Send oss ditt bilde via dinsak@oavis.no!
Nyheter
HAR DU LAGET EN SÅNN ELLER LIGNENDE SÅ SEND OSS BILDET: Det er endelig tid for å lage snømann! Send oss ditt bilde via dinsak@oavis.no! (Bilde: Leserbilde)

Endelig er snøen her!

Send oss ditt snøbilde!

Vinteren er endelig her. Mange barn har ventet veldig på at snøen skal komme, og nå i helgen har det kommet flere centimeter. 

I den anledning ønsker vi dere leseres bilder av snømenn, snøkvinner, snøborger, snølykter og andre vakre snøkreasjoner. 

Knips og send til dinsak@oavis.no, eller post på denne posten på vår Facebook-side!

Lykke til i lagingen og med kreativiteten!

Fortsatt kaldt fremover

Nå vil det nok gå noen dager til neste snøfall, ifølge yr,no. Det er meldt snitt-temperaturer på -4 til -6 grader i neste uke, så det blir kaldt, men været er meldt for det meste overskyet. 

Klikk her for å lese om snøproduksjonen i Ingierkollen og på Østre Greverud

SEND OSS DINE BILDER: Har du laget en flott snømann eller noe annet vakkert? Eller har tatt et vakkert vinterbilde? Send det til oss på dinsak@oavis.no!
SEND OSS DINE BILDER: Har du laget en flott snømann eller noe annet vakkert? Eller har tatt et vakkert vinterbilde? Send det til oss på dinsak@oavis.no! Foto: Leserbilde

På Østre Greverud er imidlertid snølagingen i gang, og nå venter vi bare på at løypene skal stå klare!

I Ingierkollen håper man på en rekordtidlig åpning.

– Vi håper å kunne åpne tidlig i år, med 25 centimeter snø som meldt, og seks-syv kuldegrader en liten uke, er det en reell mulighet. Drømmeprognosen er å åpne den 12. november, sier Andreas Daae i Ingierkollen. 

På Østre Greverud er produksjonen allerede i gang, og de første, store haugene er allerede på plass og produsert!

–Vi er nesten en måned tidligere enn i fjor, da hadde vi løype på Greverud til første desember, sier løypebas Terje Martinsen.

Dermed er det bare å glede seg! I mellomtiden - send oss dine vinterbilder!

NYDELIG: Vi ønsker ikke bare bilder av snømenn, men også andre vakre vinterbilder. Her ser du Solheim Grendehus på Svartskog i vakre vinterkulisser.
NYDELIG: Vi ønsker ikke bare bilder av snømenn, men også andre vakre vinterbilder. Her ser du Solheim Grendehus på Svartskog i vakre vinterkulisser. Foto: Anders Nordheim Dahl

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen