UKA MED OAVIS: En splitter ny episode av podcasten Uka med Oavis er ute nå.
Nyheter
UKA MED OAVIS: En splitter ny episode av podcasten Uka med Oavis er ute nå. (Foto: Oppegård Avis.)

Endelig er «Uka med Oavis» tilbake

Påsken er over og en ny utgave av Oppegård Avis ligger i postkassen din. Dermed er det også duket for en splitter ny episode av «Uka med Oavis». Hør den her.

Redaksjonen har nytt noen deilige påskedager, men ny arbeidsuke betyr tross alt ny avis, og dermed også en ny episode av podcasten Uka med Oavis.

Her snakker vi om store og små saker fra Oppegård Avis, blant annet at grøntområdet på Rikeåsen ikke skal gjøres om til boligområde. Minst like viktig er diskusjonen om byggingen av den nye idrettshallen på Sofiemyr, som virkelig får blodet til å bruse hos "Uka-panelet".

"Hvorfor må vi alltid gjør ting "halvveis" når det gjelder idrettsanlegg her i kommunen", er bare ett av spørsmålene vi tar for oss.

I tillegg får du selvsagt Sigbjørns beste tips for helgen og vi kårer en ny "Ukas helt". Er du opptatt av, eller involvert i korps, så oppfordrer vi deg til å lytte.

HER FINNER DU UKENS SENDING, MEN DU KAN OGSÅ HØRE OSS I FEKS. ITUNES ELLER SPOTIFY.


Har du tips eller innspill til ting vi bør snakke om, så treffes vi på eskil@oavis.no eller sigbjorn@oavis.no

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen