I GANG: Endelig er arbeidet med å lage ny kunstgressbane på Hellerasten i gang.
Nyheter
I GANG: Endelig er arbeidet med å lage ny kunstgressbane på Hellerasten i gang. (Alle foto: Eskil Bjørshol.)

Endelig graves det

Nå har graverne inntatt grusbanen på Hellerasten. Den nye kunstgressbanen forventes å være klar i slutten av oktober.

GRUNNARBEID: Før kunstgresset kan rulles ut må det utføres et skikkelig grunnarbeid.

I går, mandag, rullet endelig de første anleggsmaskinene inn på grusbanen på Hellerasten, rett ved ungdomsskolen. Det var opprinnelig planlagt at arbeidet skulle starte i slutten av august og fullføres denne måneden, men prosjektet ble utsatt.

Nå er grunnarbeidet i gang og blant annet skal det bygges ballfangere rundt store deler av banen. Dette tas av naturlige årsaker først, før grus blir byttet ut med kunstgress. Dermed forventes det banen blir klar om en måneds tid, altså i slutten av oktober.

– Det ble beklageligvis en liten forsinkelse, men nå er vi veldig glade for at arbeidet er i gang. Vi gleder oss til å se det ferdige resultatet, sier Håkon Bekkestad fra Kolbotn IL.

Han har ledet prosjektet fra starten og skal følge arbeidet tett underveis.

NB: Saken fortsetter under bildet.

GLAD: Håkon Bekkestad fra Kolbotn IL er glad for at arbeidet med banen har startet.


Bekkestad lover også å komme tilbake med mer informasjon om selve åpningen om kort tid.

– Det er klart det skal markeres skikkelig at vi får en ny kunstgressbanen i kommunen og jeg har fått mange gode forslag fra folk som har fulgt med i lokalavisen. Men akkurat hvordan innholdet blir skal vi komme tilbake til litt senere, sier Bekkestad.

Nyheter Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Ja eller nei til eiendomsskatt i Nordre Follo?

Verken Oppegård eller Ski har eiendomsskatt i dag. Om du skal betale eiendomsskatt, og hvor mye du skal betale, blir opp til lokalpolitikerne i Nordre Follo. Sjekk hvilke partier er for og mot innføring av eiendomsskatt, og hvilke argumenter de har. Les hele saken

Nyheter Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

Bekymret for millioner av skattepenger som forsvinner fra Nordre Follo

Arne Christian Pettersen fra Oppegård syd synes det er urettferdig at Oppegård og Ski sender mange millioner kroner ut hvert år som følge av inntektsutjevning. I forbindelse med dette ba han Oppegård Avis om å stille et konkret spørsmål til alle partiene som stiller til valget i Nordre Follo. Les hele saken

Til toppen