KLAR FOR NY SESONG: Kaptein Magnus Bae er klar til å lede Oppegårds A-lag i fjerdedivisjon til nye poeng i år. Her fotografert i forbindelse med en kamp mot Kolbotn 2 i fjorårets sesong.
Sport
KLAR FOR NY SESONG: Kaptein Magnus Bae er klar til å lede Oppegårds A-lag i fjerdedivisjon til nye poeng i år. Her fotografert i forbindelse med en kamp mot Kolbotn 2 i fjorårets sesong. (Bilde: Geir Åge Nysveen)

Endelig sesongstart

Oppegård-herrene har nabooppgjør i sin første hjemmekamp.

Oppegårds seniorlag for herrer spiller i fjerdedivisjon, og har sesongstart søndag den 11. september klokken 14.10 i Østre Greverud Idrettshall.

Tøff avdeling

PÅ LAGET: Thomas Bergsten er en av Oppegårds krigere.
PÅ LAGET: Thomas Bergsten er en av Oppegårds krigere. Foto: Geir Åge Nysveen

Oppegård-herrene møter i år BI Athletics, Eidsberg/Askim/Trøgstad 2, Gamle Fredrikstad/Lervik, Kjelsås, Langhus, Siggerud, Ski IL 2, Skiptvet og Vålerenga 2 i serien, så det blir ingen enkel sesong for våre lokale senior-herrer.

Likefullt er optimismen stor i stallen, som satser på å gjøre en enda bedre sesong enn i fjor, hvor laget endte på nest siste plass på tabellen.

Møt opp i Østre Greverud Idrettshall på søndag, og hei guttene våre frem til seier.

Søker flere spillere

Laget tar forøvrig fortløpende inn flere spillere. Flere nye spillere har kommet med i årets sesong, men det er plass til flere!

KLARE FOR INNSATS: En av dem som fløy høyt og var godt representert på scoringslisten i fjorårets sesong, er Erik Wangen, her i støtet mot Kolbotn 2.
KLARE FOR INNSATS: En av dem som fløy høyt og var godt representert på scoringslisten i fjorårets sesong, er Erik Wangen, her i støtet mot Kolbotn 2. Foto: Geir Åge Nysveen

Laget har en høy sosial profil, og trener mandager klokken 22.00-23.00 i Greverudhallen og onsdager klokken 20.30-21.30 i Østre Greverud Idrettshall.

– Vi har som mål å ha det moro, spille håndball sammen, utvikle oss og ikke minst gjøre det godt på tabellen. I tillegg til å spille og trene, har vi også sosiale sammenkomster, og reiser på cuper sammen.Stemningen i laget er uformell, og dersom har lyst til å bli med eller begynne igjen, tar kontakt, opplyser lagleder Jørgen Gjertsen.

Har du lyst til å være med? Sleng deg på, så rekker du kanskje også sesongstart! Du treffer lagleder Jørgen Gjertsen på telefon 934 81 600 eller e-post.

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen