ETTERFORSKER FORTSATT: Politiet etterforsker fortsatt saken om en SFO-ansatt som i april ble siktet for overgrep mot en åtteåring.
Nyheter
ETTERFORSKER FORTSATT: Politiet etterforsker fortsatt saken om en SFO-ansatt som i april ble siktet for overgrep mot en åtteåring. (Foto: Yana Stubberudlien)

Etterforskes fortsatt

I april ble en SFO-ansatt ved Vassbonn skole siktet for overgrep mot en åtteåring, saken etterforskes fortsatt av politiet.

 

Fredag 20. april ble en SFO-ansatt ved Vassbonn skole varetektsfengslet, siktet for overgrep mot en åtteåring. Den mistenkte ble løslatt 4. mai, men saken er fortsatt under etterforskning. 

– Vi er i sluttfasen av etterforskningen, vi har fortsatt et par ting igjen å gjøre, opplyser etterforskningleder i Øst politidistrikt, Silje Bjørkås. 

Vet ikke om det reises tiltale

Politiet vil ikke si noe mer om etterforskningen på dette stadiet, og kan foreløpig ikke si om saken vil bli henlagt eller om det vil bli reist tiltale mot den mistenkte. Politiet har tatt avhør av siktede, vitner og åtteåringen.

Les også: Overgrepssiktet ilagt besøksforbud

– Vi kan ikke si noe om avhørene, og vi har et par etterforskningsskritt igjen. Når de er gjort sender vi det til vår jurist som går gjennom saken og vurderer om det er noe mer vi bør gjøre, og hva som skal gjøres videre, sier Bjørkås. 

Politiet kan ikke si noe om hvor lang tid det tar før etterforskningen er ferdig.

Den mistenktes forsvarer, Ann Gunn Edvardsen fra Wessel Advokater i Ski, ønsker ikke å kommentere saken til Oppegård Avis. 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen