MIDT I SMØRØYET: Anders Foss (t.v) og Truls Myrbråten hos Foss og Co mener Kantorbekken terrasse har prima beliggenhet, og gleder seg til å komme i gang med salgstrinn to.

Nyheter Eiendom

MIDT I SMØRØYET: Anders Foss (t.v) og Truls Myrbråten hos Foss og Co mener Kantorbekken terrasse har prima beliggenhet, og gleder seg til å komme i gang med salgstrinn to. (Veronica Grude Docker)

Ettertraktet i Kantorveien

Kantorbekken Terrasse skal bestå av totalt 100 leiligheter. Nå er salgstrinn to lansert.

Eiendomsmegler Foss & Co har solgt over halvparten av leilighetene i salgstrinn én av prosjektet Kantorbekken Terrasse. Prosjektet består av leilighetsblokker posisjonert i terrenget i Kantorveien, med utsyn mot Kantorbekken. Kantorbekken som har ligget i rør i flere år skal åpnes.

– Dette er jo virkelig indrefileten på Kolbotn med den unike kombinasjonen av sentrumsnært, samtidig som det ikke er i sentrum, stille og rolig, med kort avstand til alt og fantastiske solforhold, sier de erfarne meglerne Anders Foss og Truls Myrbråten hos Foss & Co.

Hele spekteret

MODELLEN: Slik er det tenkt at det skal se ut på Kantorbekken terrasse. Foto: Veronica Grude Docker

Det er til sammen 100 leiligheter som skal bygges i prosjektet, som er planlagt ferdig i 2022. I prosjektet finnes leiligheter i størrelsesorden fra 35 til 154 kvadratmeter, men de aller minste er allerede utsolgt.

– Vi har solgt 21 av 33 leiligheter i det første salgstrinnet, i det salgstrinnet har vi hatt hele spekteret av størrelser. I salgstrinn to vil det være noe større leiligheter, sier Myrbråten.

Salgstrinn to

Salgstrinn to startet mandag. 2. september. Leilighetene som ble lagt ut for salg på mandag er i størrelsesorden 45 til 108 kvadratmeter. Prisene vil rangere fra 3 119 320 til 10 752 100 kroner inkludert omkostninger. Til sammen legges 37 leiligheter ut for salg i dette salgstrinnet, fordelt på bygg B og C.

– Vi har planer om å videreføre salgssuksessen fra trinn én til trinn to, og så presenteres jo prosjektet av Oppegårds mest erfarne eiendomsmeglere, avslutter Foss og Myrbråten med et smil.

Utbyggerne håper på å begynne med gravearbeidene på tomten i løpet av oktober.

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Kommunesammenslåing om 22 dager

Beholder kun Vei og park på Sofiemyr – midlertidig

De kommunaltekniske virksomhetene i Oppegård og Ski er på flyttefot. Ansatte i Vei og park skal fortsatt være på Sofiemyr frem til miljøstasjonen utvides om ett år, mens 22 ansatte fra Vann og avløp må flytte til Ski. Les hele saken

Til toppen