UVÆR: Det er meldt sterk vind og regn i ettermiddag og kveld og Eventyrstien avlyses.
Nyheter
UVÆR: Det er meldt sterk vind og regn i ettermiddag og kveld og Eventyrstien avlyses. (Torbjørn Eriksen)

Eventyrstien avlyst på grunn av ekstremvær

Eventyrstien som skulle ha foregått i kveld er avlyst på grunn av ekstrem sterk vind og uvær.

Oppegård kommune velger å avlyse Eventyrstien ved Gjersjøen i dag på grunn av varselet om sterk vind og uvær i ettermiddag.

 –  Meterologer anbefaler folk å holde seg inne i ettermiddag og kveld, og da ser vi ingen annen utvei enn å avlyste stien, sier Tore Gjedrem, kulturhuskonsulent i Kolben. 

Les også: Olabilløpet er tilbake

Området der stien foregår består av urskog med mengder av morkne trær som er spesielt utsatt for vær og vind, opplyser han. 

Resten av Eventryfestivalen Eventyrfestivalen vil foregå som planlagt da været er forventet å normalisere seg i løpet av natten, sier Gjedrem.

Fest løse gjenstander 

YR / Meteorologisk institutt kommer med følgende anbefaling for Oppegård kommune ved nåværende tidspunkt: Fest alle løse gjenstander og unngå å bevege deg unødvendig utendørs.

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen