SATSER DER ANDRE IKKE TØR: NYETABLERING: Thomas og Trond Johansen leier et lokale på 80 kvadratmeter i Håndverkshuset i Sofiemyrveien 6D. Herfra driver de blant annet bedriften Skolesekk1.
Nyheter
SATSER DER ANDRE IKKE TØR: NYETABLERING: Thomas og Trond Johansen leier et lokale på 80 kvadratmeter i Håndverkshuset i Sofiemyrveien 6D. Herfra driver de blant annet bedriften Skolesekk1. (Bilde: Yana Stubberudlien)

Færre nyetableringer

Det er mindre hot å starte business i Oppegård, men det er noen som tør å satse!

Det ble registrert 69 nye foretak i Oppegård i andre kvartal i år. Det var en nedgang på 17 prosent fra samme kvartal i fjor.

Trenden på landsbasis er at det blir registrert flere foretak. Økningen i andre kvartal var på 4,2 prosent, opp til 15.000 registreringer. 60 prosent av dem var enkeltpersonforetak.

Satser lokale

En bedrift som imidlertid har valgt å satse, er nettbutikken Skolesekk1 på Sofiemyr. Butikken åpnet den 1. juni.

– Det norske markedet for skolesekker er meget begrenset. Vi vet at det er et tøft marked, men vi ønsker å gi et godt alternativ til folket, sier brødrene Trond og Thomas Johansen, som står bak butikken, som har showroom i Håndtverkerhuset på Sofiemyr.

Brødrene satser ikke bare på skolesekker, men også på annet skoletilbehør som pennaler, matbokser, drikkeflasker, tegne- og skrivesaker og andre skolerelaterte ting. 

– Jeg har tre barn på skolen og har lagt merke til at nesten alle barna har like sekker, fra enten Beckmann eller Troll. Det er litt kjedelig og noe vi vil gjøre noe med, sier Thomas Johansen (44).

Dermed er det bare å ønske dem og andre nyetablerte selskaper lykke til med etableringen, og husk at dersom vi handler lokalt, blir det enda mer attraktivt å etablere seg her!

Til toppen