FAREN SIKTET: Faren til den unge kvinnen dom ble forsøkt drept i Flåtestadveien, har enda ikke uttalt seg om skylsdspørsmålet, forteller mannens forsvarser, Harald Jahren.
Nyheter
FAREN SIKTET: Faren til den unge kvinnen dom ble forsøkt drept i Flåtestadveien, har enda ikke uttalt seg om skylsdspørsmålet, forteller mannens forsvarser, Harald Jahren. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Faren til kvinnen (18) avhørt i flere timer

Faren til den 18 år gamle kvinnen som ble forsøkt drept på Greverud tirsdag kveld, har enda ikke uttalt seg om skyldspørsmålet, opplyser mannens forsvarer, Harald Jahren.

Faren til den 18 år gamle kvinnen fra Oppegård, som ble utsatt for en voldhendelse i Flåtestadveien tirsdag kveld, var fortvilet i går, ifølge mannens forsvarer, Harald Jahren. 

Les også: Kvinnen operert etter drapsforsøk

Den siktede faren er blant ett av seks familiemedlemmer som er siktet for drapsforsøk og medvirkning til drapsforsøk på den unge kvinnen.

Har ikke svart på skyldspørsmålet

Mannen satt i avhør i flere timer i går, men Jahren forteller at han ennå ikke har svart på hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet.

– Han var i et avhør i fire fem timer, man kom ikke så langt. Han er ikke spurt om hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet, sier Jahren.

Mannen er av utenlandsk opprinnelse og trenger tolk, forklarer Jahren, som sier han har bistått han i ett avhør så langt.

–  Han har sagt en del i et avhør og forklart seg om hendelsen, men kan ikke gå ut med noe konkret han har sagt. Jeg treffer ham senere i dag. Nå er det spesielt knyttet til  fengslingsspørsmålet, og jeg kommer til å spørre ham hvilken holdning han har til det, sier Jahren. 

Fengsling

Jahren sier det var snakk om flere avhør av den siktede i dag, men det blir ingen avhør før etter fengsling. mannen har sittet på glattcelle siden han ble pågrepet.

– Han skal i fengsling klokken 13.00, det blir ingen avhør før det. 

Jahren påpeker at det er politiet som må gi informasjon i denne typen saker.

–Det er de som styrer saken, i hvert fall nå innledningsvis, sier Jahren. 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen