SKAL BLI FAR: Mani Hussaini (30) gir seg som leder i AUF etter fire år i stillingen. Nå er han åpen for muligheter - som blant annet å bli far!
Nyheter
SKAL BLI FAR: Mani Hussaini (30) gir seg som leder i AUF etter fire år i stillingen. Nå er han åpen for muligheter - som blant annet å bli far! (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Ferdig som leder i AUF

Kolbotn-beboer Mani Hussaini (30) stiller ikke til gjenvalg i oktober - og er nå åpen for nye muligheter!

Mani Hussaini, som flyttet til Kolbotn i september i fjor, har nå bestemt seg for å ikke stille til gjenvalg på AUF sitt landsmøte i oktober. 

– Det har vært 12 år utrolige år i tjeneste for AUF, hvorav de fire siste som leder. Det er en tid for alt, og jeg føler det er riktig å gjøre noe nytt og få meg nye erfaringer, sier Hussaini. 

Mani Hussaini har ledet AUF siden oktober 2014.

Saken fortsetter under bildet. 

DEN DAGEN: Her blir Mani Hussaini valgt som AUF-leder i 2014, og til høyre står tidligere leder, Eskil Pedersen. Det er nå fire år siden. Foto: Privat

Åpen for det meste

Hva den allsidige politikeren skal gjøre nå, er foreløpig uvisst.

– Jeg har egentlig ikke en plan, og er åpen for det aller meste. Jeg har jobbet som servitør, barnehageassistent og lærer, og har en master i innovasjon og ledelse. Jeg hadde lynkarriere som fotballspiller da jeg var 16-år, så kanskje LSK kan være interessert i en superreserve, sier han lurt. 

I tillegg avslører han at han skal bli far om 2-3 uker. Vi gratulerer så mye!

Bli bedre kjent med Mani - her kan du lese portrettet vi lagde om ham i fjor høst.

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen