SKAL BLI FAR: Mani Hussaini (30) gir seg som leder i AUF etter fire år i stillingen. Nå er han åpen for muligheter - som blant annet å bli far!
Nyheter
SKAL BLI FAR: Mani Hussaini (30) gir seg som leder i AUF etter fire år i stillingen. Nå er han åpen for muligheter - som blant annet å bli far! (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Ferdig som leder i AUF

Kolbotn-beboer Mani Hussaini (30) stiller ikke til gjenvalg i oktober - og er nå åpen for nye muligheter!

Mani Hussaini, som flyttet til Kolbotn i september i fjor, har nå bestemt seg for å ikke stille til gjenvalg på AUF sitt landsmøte i oktober. 

– Det har vært 12 år utrolige år i tjeneste for AUF, hvorav de fire siste som leder. Det er en tid for alt, og jeg føler det er riktig å gjøre noe nytt og få meg nye erfaringer, sier Hussaini. 

Mani Hussaini har ledet AUF siden oktober 2014.

Saken fortsetter under bildet. 

DEN DAGEN: Her blir Mani Hussaini valgt som AUF-leder i 2014, og til høyre står tidligere leder, Eskil Pedersen. Det er nå fire år siden. Foto: Privat

Åpen for det meste

Hva den allsidige politikeren skal gjøre nå, er foreløpig uvisst.

– Jeg har egentlig ikke en plan, og er åpen for det aller meste. Jeg har jobbet som servitør, barnehageassistent og lærer, og har en master i innovasjon og ledelse. Jeg hadde lynkarriere som fotballspiller da jeg var 16-år, så kanskje LSK kan være interessert i en superreserve, sier han lurt. 

I tillegg avslører han at han skal bli far om 2-3 uker. Vi gratulerer så mye!

Bli bedre kjent med Mani - her kan du lese portrettet vi lagde om ham i fjor høst.

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen