SVIDDE TAKET: Torill Emilsen (50) fikk en nødrakett på biltaket på nyttårsaften. Resultatet ble et kostbart svimerke.
Nyheter
SVIDDE TAKET: Torill Emilsen (50) fikk en nødrakett på biltaket på nyttårsaften. Resultatet ble et kostbart svimerke. (Foto: Veronica Grude Docker)

Fikk bilen svidd av nødrakett

Nyttårsaften ble en dyr affære for Torill Emilsen (50), da en nødrakett landet på biltaket hennes.

Torill Emilsen og familien sto på verandaen i Bekkeliveien for å se nyttårsrakettene. Da kom det plutselig en nødrakett seilende over hustaket.

Les også: Jan Baalsrud blir halehelt!

– Det var rett rundt tolv, sammen med alle de andre rakettene. Jeg så den ikke komme, men begge nabobene, og gubben, så den komme i rett vinkel over taket vårt, ganske lavt, sier Emilsen.

DYRT: Bilen måtte omlakkeres etter at en nødrakett lagde svimerke i biltaket.  Foto: Privat

Landet på taket

Hun trodde først ikke den hadde landet på taket av bilen, men da hun kom ned senere og tittet, hadde nødraketten laget et stort svimerke på biltaket.

– Det ble ganske stor skade og man så at det virkelig var brent, sier hun.

Les også: Pipebrann på Greverudkollen

Ulovlig tull

Bilen måtte inn til omlakkering, det ble en dyr avslutning på året for Emilsen. Nå håper hun folk tenker seg litt om, før de sender opp nødraketter.

– Hvis noen leser dette kanskje de tenker seg om til neste år, det synes jeg hadde vært greit. Det er ulovlig, og selv om jeg skjønner at det ikke er med vilje, må man tenke på konsekvensene, oppfordrer hun.

Emilsen forteller at de ser nødraketter hvert år på nyttårsaften, og håper folk slutter med å sende dem opp.

– Det er helt unødvendig, bare tull. Vi er midt i bebyggelsen, avslutter Emilsen.

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen