KJØRTE VIDERE: Sjåføren av vogntoget satte lite pris på kontrollen på Taraldrud og kjørte videre. Det satte lovgivende myndigheter liten pris på.
Nyheter
KJØRTE VIDERE: Sjåføren av vogntoget satte lite pris på kontrollen på Taraldrud og kjørte videre. Det satte lovgivende myndigheter liten pris på. (Bilde: Yana Stubberudlien)

Fikk bot etter å ha stukket av fra kontroll

Bulgarsk sjåfør ønsket ikke å la seg kontrollere.

Ved elleve-tiden i går rykket politiet ut etter at en bulgarsk fører av et vogntog unnlot seg kontroll på E6 på Taraldrud.

Les også: Nå har de første grønne posene ankommet ROAF

Føreren ble innhentet i Oslo og fikk både anmeldelse og bot for brudd på kjøre- og hviletidsbestemmelsene, samt for å ha unndratt seg kontrollen, opplyser operasjonssentralen ved Øst politidistrikt.

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen