KJØRTE VIDERE: Sjåføren av vogntoget satte lite pris på kontrollen på Taraldrud og kjørte videre. Det satte lovgivende myndigheter liten pris på.
Nyheter
KJØRTE VIDERE: Sjåføren av vogntoget satte lite pris på kontrollen på Taraldrud og kjørte videre. Det satte lovgivende myndigheter liten pris på. (Bilde: Yana Stubberudlien)

Fikk bot etter å ha stukket av fra kontroll

Bulgarsk sjåfør ønsket ikke å la seg kontrollere.

Ved elleve-tiden i går rykket politiet ut etter at en bulgarsk fører av et vogntog unnlot seg kontroll på E6 på Taraldrud.

Les også: Nå har de første grønne posene ankommet ROAF

Føreren ble innhentet i Oslo og fikk både anmeldelse og bot for brudd på kjøre- og hviletidsbestemmelsene, samt for å ha unndratt seg kontrollen, opplyser operasjonssentralen ved Øst politidistrikt.

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen