SE, SÅ TETT PÅ: I hagen til vår leser, kom disse tre, intelligente elgene på besøk!  Flax-lodd er på vei til deg, Inger-Lise som takk for disse flotte bildene!
Nyheter
SE, SÅ TETT PÅ: I hagen til vår leser, kom disse tre, intelligente elgene på besøk! Flax-lodd er på vei til deg, Inger-Lise som takk for disse flotte bildene! (Bilde: Privat)

Fikk storfint besøk i hagen!

Skogens konge kom på besøk og sa "God elg" til vår leser!

Det er mye vilt i skogene her i Oppegård, og fra tid til annen kommer de også svært tett innpå bebyggelse og ikke minst på våre lesere!

Inger-Lise Håland er en trivelig dame som bor på Oppegård, og hun har sendt oss noen flotte bilder av et svært fascinerende og eksotisk besøk.

Go´elg!

I hagen hennes kom nemlig flere elger på besøk! De gigantiske dyrene kom svært tett på denne gangen.

Les også: La rådyrungene være alene!

– Det var tre av dem denne gangen. For to år siden hadde jeg besøk av fire, og da ble det nesten litt skummelt, for de ville ikke gå! Etter tre timer og da viltnemnda nærmet seg, klarte de heldigvis å finne veien ut selv. Disse elgene var litt mer intelligente og etter rundt en halv time fant de veien ned fra skogholtet vårt, krysset Th. Kittelsensvei og forsvant inn i den ordentlige skogen! Her er det stadig barnehage- og skolebarn på tur, så håper disse elgene er vennligsinnete! En litt uvanlig morgen, men takknemlig for at eventyret ikke varte alt for lenge, skriver hun til oss i en e-post.

PS! Saken fortsetter under bildet!

KOSTE SEG: Det er ingen tvil om at de store dyrene trivdes i hagen til vår leser.
KOSTE SEG: Det er ingen tvil om at de store dyrene trivdes i hagen til vår leser. Foto: Privat

Fredelige

Heldigvis er de aller fleste elger fredlige dyr som sjelden angriper mennesker, men det gjelder å vise forsiktighet, akkurat som vår leser gjorde!

Dersom du ser en elg, la den være i fred, og forsøk å ikke provosere. Sørg for at den har retrettmuligheter, slik at den unngår å bli omringet.

Les også: Fra boliger til luksusbiler

Dersom du har hund, gå i stor ring rundt elgen, for en hund kan legg fremprovosere et angrep.

Dermed har du fått noen gode råd på veien! Vi takker for bildene og dette eksotiske innslaget, og håper at det gikk bra med elgene videre på deres ferd gjennom tettbygde strøk på Oppegård!

KOSTE SEG: Det er ingen tvil om at de store dyrene trivdes i hagen til vår leser.
KOSTE SEG: Det er ingen tvil om at de store dyrene trivdes i hagen til vår leser. Foto: Privat

 

Til toppen