ENDRINGER: Ruter har gjort noen endringer i buss-tilbudet fra enkelte steder i Oppegård.
Nyheter
ENDRINGER: Ruter har gjort noen endringer i buss-tilbudet fra enkelte steder i Oppegård. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Flere endringer i busstilbudet i Oppegård

Fra og med denne uken er det flere endringer i Ruters rutetilbud til og fra Oppegård. Sjekk endringene her.

8. april gjorde Ruter en del endringer i rutetilbudet for flere busslinjer i Oslo. T-banen og trikken har også fått noen justeringer i tilbudet.

Flere av disse endringene gjelder ruter som trafikkerer til og fra Oppegård.

Her er endringene

Dersom du er en buss-pendler til og fra Oppegård, som det er mange av, kan du se endringene i rutetilbudet som gjelder deg her: 

Rute 82E Tårnåsen-Jernbanetorget vil fra nå av bil innstilt helt i feriene.  84E Myrvoll stasjon – Jernbanetorget får fra nå av avganger også i feriene. 

Les også: Ingen buss-streik

Det kommer også en helt ny linje fra Hauketo stasjon, som får linjenummer 88. Denne linjen vil gå til Hvervenbukta. Bussen vil kjøres alle dager i perioden 16. juni-12. august, og vil få 30 minutts-rute mellom klokken 09.00 og 20.00. 

Den siste endringen som gjelder vårt område er rute 511 fra Greverud-Ski stasjon. Denne linjen nedlegges og erstattes av ny bestillingslinje 511 fra Sætreskogen-Ski stasjon. 

Dersom du er usikker på noe rundt de nye rutene, kan du sjekke ut Ruters ruteplanlegger

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen