GLEDER SEG: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen gleder seg til å presentere flere nyheter i året som kommer.
Nyheter
GLEDER SEG: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen gleder seg til å presentere flere nyheter i året som kommer. (Peder Blümlein)

Nå er det flere nyheter på gang på Kolbotn torg

Det er flere store ting på gang på Kolbotn torg. Noen butikker forsvinner, men nå kommer det også en gigantisk sportsbar og restaurant.

På et kjøpesenter er det alltid dynamikk, og nå skjer det flere ting på Kolbotn torg.

– Vi har en gledelig nyhet å meddele og det er at O’learys har signert leieavtale hos oss i arealet ved Morris, Ocean Home og Spaceworld Soundgarden. Her skal de åpne en sportsbar og restaurant på 600 kvadratmeter med uteservering, forteller senterleder Marianne Thoresen-Larsen.

Les også: – Vi forventer 10.000 kunder i dag

Og Oppegård-folket trenger ikke vente alt for lenge før de får seg en ny restaurant.

– Vi venter på godkjenninger fra kommunen for å iverksette byggingen og om alt går etter planen så åpner de hos oss 1. mai 2018, forteller Thoresen Larsen engasjert.

NB! Saken fortsetter under bildet!

SHOPPING: Kolbotn torg er vårt lokale kjøpesenter.
SHOPPING: Kolbotn torg er vårt lokale kjøpesenter. Bilde: Peder Blümlein

Flere endringer

Etableringen inneværer at Morris får derfor splitter nye lokaler i forkant av der de ligger i dag, og Spaceworld Soundgarden overtar lokalene til Bik Bok, ettersom de har valgt å ikke forlenge sin leieavtale.

Videre så har Fast On signert leiekontrakt og åpner bilpleie i P-huset i uke to. 

Cubus har valgt å ikke forlenge sin leieavtale på senteret. Senteret jobber nå med flere mulige leietakere, og håper på å kunne bringe gode nyheter i året som kommer. 

Les også: Kolbotn torg er fornøyd med 2016

Thoresen-larsen påpeker at det ikke ligger noe dramatikk i endringene.

– Senteret fyller jo ti år i 2018 og i den forbindelse så er det naturlig at det blir noen reforhandlinger og endringer i butikkmiksen, så dette er helt udramatisk og vi gleder oss stort til de nye konseptene åpner i 2018, avslutter hun.

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen