TILBRINGERVEIEN: Her kommer vi fra anleggsområdet, og er på vei ut til Taraldrud-rundkjøringen.
Nyheter
TILBRINGERVEIEN: Her kommer vi fra anleggsområdet, og er på vei ut til Taraldrud-rundkjøringen. ( Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Fløisbonnveien består som tursti

Selv om beredskapssenteret bygges, skal det ikke gå ut over den elskede turveien.

Den gamle turveien som mange i Oppegård bruker flittig, skal ikke flyttes på i forbindelse med byggingen av beredskapssenteret.

Der den går i dag, skal det komme et mottakssenter, en slags resepsjon, og det skal settes opp et stopp-skilt i veikrysset.

– Jeg bruker den ofte selv, sier anleggsleder Espen Rudshaug, som bor på Vinterbro.

Det er altså fortsatt mulig å bruke Fløisbonnveien fra Hurlumheihuset, gjennom skogen, forbi krysset, og videre mot bruen som går over E6, og inn i Sørmarka.

Saken fortsetter under bildet. 

KRYSSET: Rett bak i skogholtet der hvor bilen står, skal det bygges et mottaksbygg, en slags resepsjon. Veien til venstre i bildet er Fløisbonnveien, og veien til høyre går videre inn mot Taraldrud. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

Skiløypene

– Skiløypene endres litt, omtrent 50 meter, forklarer Rudshaug.

Nå i påsken måtte man ta av seg skiene og gå noen meter før man kom til løypen igjen, men det er ikke store endringene det er snakk om.

Les også: Sjekk hvordan det blir i Storebukta!

Hvordan det blir til vinteren, er ikke Rudshaug helt sikker på, for den tilfartsveien som er her nå, er bare midlertidig.

SKILØYPEN: Her kan du skimte skiløypen som kommer ut av skogen. Denne skal flyttes noen meter, men nøyaktig hvor blir ikke bestemt før tilbringerveien er helt ferdig. Foto:  Synnøve Sundby Fallmyr

 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen