ILDSJEL: Svanhild S. Kvernaas fikk blomster og ugle fra Seniorakademiets samarbeidspartnere, Hun har stått på utrettelig i alle år for å gi seniorer et aktivt tilbud, og Seniorakademiet har blitt enormt populært.
Nyheter
ILDSJEL: Svanhild S. Kvernaas fikk blomster og ugle fra Seniorakademiets samarbeidspartnere, Hun har stått på utrettelig i alle år for å gi seniorer et aktivt tilbud, og Seniorakademiet har blitt enormt populært. (Bilde: Jan Erik Range)

Flott jubileum - trampende publikum

Det var fullsatt på Seniorakademiets bursdagsfeiring.

Det var helt fullt i salen da Seniorakademiet i Oppegård feiret sitt 25-årsjubileum, og flere måtte høre forestillingen fra galleriet. Konserten var også en markering for Follo Seniororkester som feiret sitt ti-årsjubileum.

– Hurra! Hurra! Vi feirer oss selv i dag. U3A – Universitetet for den tredje alder. Etter 25 år lager vi i dag litt rabalder.

 Slik åpnet Svanhild Kvernaas sin prolog til den festemte forsamlingen som var tilstede for markere Seniorakademiets jubileum. 

MANGE TILSTEDE: Det var folksomt i foajeen på Kolben før forestillingen.
MANGE TILSTEDE: Det var folksomt i foajeen på Kolben før forestillingen. Foto:

Mange møtte opp

seniorakademiets mange tilbud fyller alltid salen i Kolben. Slik var det også under jubileumsmarkeringen.

Det var helt fullt i salen da  Seniorakademiet i Oppegård feiret sitt 25-årsjubileum onsdag den 19. oktober, og flere måtte høre forestillingen fra galleriet.

Konserten var en markering for Seniorakademiet, og også for Follo Seniororkester som feiret sitt ti-årsjubileum.

– Den beste underholdningen vi kunne få på en dag som dette, sa Seniorakademiets leder Svanhild S.Kvernaas, som kommenterte at det var  fantastisk at det kom så mange til jubileet.

PS! Artikkelen fortsetter under bildet!

HØYT NIVÅ: Follo Seniororkester blåser taket av enhver bygning de spiller i, og parykken av dem som hører på.
HØYT NIVÅ: Follo Seniororkester blåser taket av enhver bygning de spiller i, og parykken av dem som hører på. Foto: Jan Erik Range 


Publikum klappet takten så ivrig, at dirigent
Kjell Martinsen snudde seg 180 grader, og begynte å dirigere et klappende publikum også. Konserten ble avsluttet i god tradisjon med Johann Strauss sin Radetsky-marsj, som blant annet er godt kjent fra nyttårskonserten. 

Follo Seniororkester har hatt årlige konserter for Seniorakademiet hvert år siden sin oppstart, med unntak av ett eneste år. Det lovte dirigent Kjell Martinsen  at de skal ta igjen senere.

UNDERHOLDNING: Ingvild Farestveit sang med Follo Seniororkester.
UNDERHOLDNING: Ingvild Farestveit sang med Follo Seniororkester. Foto: 

Og Seniororkesteret slo til med en kavalkade som strakte seg fra festpolonaise av Johan Svendsen, og relativt ukjente musikere som Leif Norman, til tradisjonell korpsmusikk av Leroy Anderson, og en romanse av Robert Stolz, sunget av Ingvild Farestveit. Stolz er en østerriksk komponist som i en alder av 80 år dirigerte sitt eget bidrag til Melodi Grand Prix i 1960.

PS! Oppegård Avis gratulerer Seniorakademiet og Follo Seniororkester! 

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen