STOLT OG IVRIG: Oppegård Avis-journalist Synnøve Sundby Fallmyr gleder seg til å ta del i Instagram-hverdagen til våre lesere.
Nyheter
STOLT OG IVRIG: Oppegård Avis-journalist Synnøve Sundby Fallmyr gleder seg til å ta del i Instagram-hverdagen til våre lesere. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Følg oss på Instagram - og del din Oppegård-hverdag med oss!

Nå kan du følge lokalavisen din foran og bak kameraet!

Nå er endelig Oppegård Avis på Instagram!

Denne uken ble lokalavisens Instagram-konto lansert, og det vil gi deg enda en måte å kommunisere med- og lese om alt som rører seg både foran og bak kamera i Oppegårds eneste lokalavis.

Engasjert

Det er journalist Synnøve Sundby Fallmyr som har dratt i gang lokalavisens Instagram-prosjekt, og hun ivrer etter å dele og bli delt med!

– Som et moderne mediehus er det viktig at vi er på alle relevante plattformer som leserne våre bruker. Nå blir det enklere for folk i kommunen å kontakte oss og følge med på hva som skjer både foran og bak kamera og tastatur, sier hun.

HELT PÅ NETT: Vi sender ut utvalgte bilder til en egen feed på oavis.no
HELT PÅ NETT: Vi sender ut utvalgte bilder til en egen feed på oavis.no Bilde: Anders Nordheim Dahl

Les også: Klikk her for å komme direkte til vår Instagram-konto

Hun oppfordrer leserne til å engasjere seg, like og dele. 

– Vi kommer til å legge ut bilder fortløpende fra vår hverdag, og håper også at leserne kan gjøre det samme. Ta bilder fra der du er, enten det er stemningsbilder eller hendelser. Store som små, så legg på våre emneknagger når du legger ut på din konto, er oppfordringen. 

Slik gjør du

Oppegård Avis' Instagram-konto er @oppegard.avis, og når du har tatt et bilde du ønsker å dele med oss, bruker du emneknaggene #oavis og #oppegårdavis

Du finner oss også ved å bare søke på Oppegård Avis i søkefeltet.

I tillegg vil Instagram-bildene kontinuerlig oppdateres på nettsiden vår! 

Sees på Insta!

STOLT OG IVRIG: Oppegård Avis-journalist Synnøve Sundby Fallmyr gleder seg til å ta del i Instagram.hverdagen til våre lesere.
STOLT OG IVRIG: Oppegård Avis-journalist Synnøve Sundby Fallmyr gleder seg til å ta del i Instagram.hverdagen til våre lesere. Bilde: Anders Nordheim Dahl

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen