SKJULTE SKATTER: Det skal auksjoneres bort ting i alle størrelser og prisklasser på OMA på lørdag.
Nyheter
SKJULTE SKATTER: Det skal auksjoneres bort ting i alle størrelser og prisklasser på OMA på lørdag. (Foto: Veronica Grude Docker)

Første, andre, tredje gang - solgt!

Gjenbruksbutikken OMA på Kolbotn torg skal holde auksjon lørdag 28.september. Halvparten av inntekten går til årets TV-aksjon.

Lørdag 28. september klokken 12.00, er det klart for auksjon på Kolbotn torg. Det er OMA som skal auksjonere bort vindusutstillingene sine, hvor 50 prosent av inntekten går til årets TV-aksjon, CARE. 

Her kan man få med seg alt fra en nydelig teak-skjenk til fat fra Figgio. Auksjonkatalogen med utropspriser er å finne på OMA sine Facebook- og Instagramsider, eller i papir i butikken på Kolbotn torg. 

Under hammeren for en god sak

– Det er utstillingsvinduene som går under hammeren. TV-aksjonen er litt selvsagt: Det må man støtte, det er en så viktig sak hvert år, sier daglig leder hos OMA, Nora Isachsen. 

TACE CARE: Daglig leder Nora Isachsen hos OMA, inviterer til auksjon til inntekt til TV-aksjonen, CARE. Foto: Oppegård Avis

Isachsen forteller at ideen ble drodlet frem sammen med leder av Frivilligsentralen i Oppegård, Anne Solhaug. 

– Anne og jeg snakket sammen om hva vi kan gjøre som er litt gøy, som trekker folk og er litt annerledes, og som samtidig gjør at vi får inn penger til CARE. Grunnen til at vi valgte auksjon er at det er litt uvanlig.  OMA skal jo være et sted der det skjer forskjellige ting, og dette har vi ikke prøvd før, sier Isachsen. 

Dermed oppfordrer hun alle som vil støtte en god sak, bidra til gjenbruk og støtte OMA, til å ta turen innom auksjonen på senteret lørdag formiddag. 

Nyheter Ny Kolbotn skole

Foreløpig budsjettsprekk på 88 millioner kroner

I september 2018 ble det vedtatt å bevilge 444 millioner kroner til ny Kolbotn skole. Nå viser det seg at det er behov for 88 millioner ekstra. Rådmannen anbefaler å utsette rehabilitering av de to vernede bygningene, men til tross for den eventuelle utsettelsen, vil det bli behov for ekstra bevilgninger på over 40 millioner kroner. Les hele saken

Nyheter Ny Kolbotn skole

– Dette kan få konsekvenser for andre skoleprosjekter

Investeringer til andre viktige skoleprosjekter i Nordre Follo kan bli utsatt som følge av Kolbotn skole-saken, mener Camilla Hille (V), som er utvalgsleder for oppvekst, idrett og kultur i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Til toppen