FERDIG MED NEDGRAVINGEN: Til nå har de gravd seg ned. Nå skal de bygge seg opp. Her er anleggsleder Espen Rudshaug og HMS-rådgiver Marit Ellefsen fra vårt besøk i april.
Nyheter
FERDIG MED NEDGRAVINGEN: Til nå har de gravd seg ned. Nå skal de bygge seg opp. Her er anleggsleder Espen Rudshaug og HMS-rådgiver Marit Ellefsen fra vårt besøk i april. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

Første betongstøp er utført

– Til nå har vi gravd oss ned. Nå skal vi bygge oss opp, sier anleggsleder Espen Rudshaug.

Onsdag 30. mai ble en milepæl for arbeiderne på Taraldrud: den første betongleveransen var et faktum, og de fikk støpt midlertidige fundamenter til tårnkranen som snart skal stå der. 

EN MILEPÆL: Her støper de et midlertidig fundament til tårnkranen som skal stå her. Denne milepælen var onsdag 30. mai. Foto: Skanska

Les også: Bli med inn på PNB-området med Skanska

– Det er litt morsomt og et viktig steg for oss som arbeider her. Det første betongstøpet er alltid stort: Det er nå vi snur fra å grave oss ned til å bygge oss opp, forklarer anleggsleder Espen Rudshaug. 

Snart ser vi gule kraner

Dette skjedde nøyaktig tre måneder etter oppstart. 

– Det var både planlagt og raskt levert. Vi er fornøyde med dette, sier anleggslederen. 

Det skal til sammen monteres tre tårnkraner på byggeplassen, og fra 15. juni vil vi kunne se de høye, gule byggekranene ruve over Taraldrud.

I JUNI: Kommer vi til å se gule anleggskraner her. Foto: Skanska

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen