ELENDIGE FORHOLD: Baneforholdene var så dårlige på lørdag at dommeren avlyste kampen.
Nyheter
ELENDIGE FORHOLD: Baneforholdene var så dårlige på lørdag at dommeren avlyste kampen. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Første hjemmekamp avlyst på grunn av dårlige baneforhold

Kolbotns hjemekamp mot Lyn på lørdag ble avlyst bare en halvtime før kampstart.

Det som skulle bli Kolbotns første hjemmekamp på lørdag ble det aldri noe av! Alle var på plass, både publikum og spillere, men da dommeren inspiserte banen, kom beskjeden:

Kampen ble avlyst bare en halvtime før av dommer Malin Frantzen Øiseth, som mente at det ikke var forsvarlig å spille kamp der på grunn av banetilstanden.

Les også: Endelig er Sofiemyr stadion spilleklar!

– Baneforholdene gjorde at sikkerheten til spillerne ikke var god nok. Det var fare for skader, spesielt i ett område foran målet, og det var ikke forsvarlig å spille kamp der, sier Øiseth. 

Det ble igangsatt tiltak for å utbedre skadene da dommerteamet kom til stadion, men tiltakene gjorde ikke situasjonen god nok til at kampen kunne starte. 

Saken fortsetter under bildet. 

GLISSENT: Med alt for lite gress foran mål og ujevn bakke, nektet dommeren Kolbotn og Lyn å spille lørdag 21. april. Bildet er tatt i forbindelse med Kolbotns trening noen dager før. Foto: Anders Nordheim Dahl

Prekær situasjon

Det er Oppegård kommune som har ansvar for drift og vedlikehold av fotballbanen. 

Les også: Første hjemmekamp er utsatt

Styreleder Monica Ottesen mener anleggsituasjonen i kommunen er prekær.

– Vi har en stadion som blir underkjent, og det er ikke noe som er en Toppserieklubb verdig, sier hun til kolbotnkvinnefotball.no. 

Følg med - vi kommer med mer! 

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen