ELENDIGE FORHOLD: Baneforholdene var så dårlige på lørdag at dommeren avlyste kampen.
Nyheter
ELENDIGE FORHOLD: Baneforholdene var så dårlige på lørdag at dommeren avlyste kampen. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Første hjemmekamp avlyst på grunn av dårlige baneforhold

Kolbotns hjemekamp mot Lyn på lørdag ble avlyst bare en halvtime før kampstart.

Det som skulle bli Kolbotns første hjemmekamp på lørdag ble det aldri noe av! Alle var på plass, både publikum og spillere, men da dommeren inspiserte banen, kom beskjeden:

Kampen ble avlyst bare en halvtime før av dommer Malin Frantzen Øiseth, som mente at det ikke var forsvarlig å spille kamp der på grunn av banetilstanden.

Les også: Endelig er Sofiemyr stadion spilleklar!

– Baneforholdene gjorde at sikkerheten til spillerne ikke var god nok. Det var fare for skader, spesielt i ett område foran målet, og det var ikke forsvarlig å spille kamp der, sier Øiseth. 

Det ble igangsatt tiltak for å utbedre skadene da dommerteamet kom til stadion, men tiltakene gjorde ikke situasjonen god nok til at kampen kunne starte. 

Saken fortsetter under bildet. 

GLISSENT: Med alt for lite gress foran mål og ujevn bakke, nektet dommeren Kolbotn og Lyn å spille lørdag 21. april. Bildet er tatt i forbindelse med Kolbotns trening noen dager før. Foto: Anders Nordheim Dahl

Prekær situasjon

Det er Oppegård kommune som har ansvar for drift og vedlikehold av fotballbanen. 

Les også: Første hjemmekamp er utsatt

Styreleder Monica Ottesen mener anleggsituasjonen i kommunen er prekær.

– Vi har en stadion som blir underkjent, og det er ikke noe som er en Toppserieklubb verdig, sier hun til kolbotnkvinnefotball.no. 

Følg med - vi kommer med mer! 

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen