STOR INTERESSE: Megler MNEF Tom Westerlin (t.v) og eiendomsmegler MNEF Bjørn Vidar Lazar Braathen er i gang med å selge byggetrinn 2 på Kantor Terrasse.
Nyheter
STOR INTERESSE: Megler MNEF Tom Westerlin (t.v) og eiendomsmegler MNEF Bjørn Vidar Lazar Braathen er i gang med å selge byggetrinn 2 på Kantor Terrasse. (Bilde: Veronica Grude Docker )

Førstemann til mølla på Kantor Terrasse

Byggetrinn to på kantor Terrasse er i gang og leilighetene er lagt ut for salg. Ifølge Eiendomsmegler MNEF Bjørn Vidar Lazar Braathen og megler MNEF Tom Westerlin, er interessen stor.

Byggetrinn to på Kantor er i gang. Nå er leilighetene som skal være innflytningsklare sommeren 2018, lagt ut for salg. Eiendomsmegler MNEF Bjørn Vidar Lazar Braathen og megler MNEF Tom Westerlin i DNB sier alt går etter planen.

– Nå går det fort frem og vi ligger i rute med prosjektet, sier Lazar Braathen.

Førstemann

Av de totalt 22 leilighetene i salgstrinn to er én solgt.

– Det er førstemann til mølla på de resterende leilighetene, og det har vært stor interesse så langt, sier Lazar Braathen.

Etter planen skal byggetrinn én stå ferdig i fjerde kvartal 2017. Garasjeanlegg og kjellerbygg for begge byggene vil også bli ferdigstilt under byggetrinn én.

–  Hele garasjeanlegget blir ferdigstilt nå så det blir ikke noen sprenging for byggetrinn to. Da er vi ferdig med buldringen, sier Westerlin.

PS. Saken fortsetter under bildet!

– TØFFELAVSTAND: Meglerne tror tøffelavstanden til butikken er et trekkplaster for potensielle kjøpere, og er klare til å selge.
– TØFFELAVSTAND: Meglerne tror tøffelavstanden til butikken er et trekkplaster for potensielle kjøpere, og er klare til å selge. Foto: Veronica Grude Docker

 

Dyr kvalitet

Prisen ligger på mellom 4,9 og 12 millioner kroner for de 61 til 108 kvadratmeter store leilighetene, men det ser ikke ut til å ha stoppet salget.

– Da vi lanserte byggetrinn én var tilbakemeldingen at folk synes det var for dyrt.
Nå har vi to leiligheter igjen og markedet har hjulpet oss med det. Det er kvalitet, og prisutviklingen tatt i betrakting, er dette «på skiva», sier Lazar Braathen.

Ifølge meglerne er det største problemet for folk ofte at de må betale mer for mindre bolig. 

– Utfordringen er at når folk sitter med en enebolig forventer de et mellomlegget, men det er ikke alltid sånn, man må kanskje til og med opp i lån. Det er verdt det for å få noe nytt, sier Lazar Braathen. 

Ut av alle de solgte leilighetene er alle solgt til sluttbrukere, ifølge eiendomsmegleren.

– Det er folk som vil bo der som har kjøpt prosjektet. Det er også et kvalitetstegn for eiendommen. Vi har satt av god tid på å selge prosjektet, men vi har også funnet de riktige kjøperne, bedyrer Lazar Braathen.

Han legger til at de ikke er redd for å bruke tid, også på byggetrinn to. 

PS! Les mer under bildet!

SÅNN BLIR DET: Slik skal leilighetene se ut når de er innflytningsklare i mai 2018. Det skraverte feltet er ikke for salg enda.
SÅNN BLIR DET: Slik skal leilighetene se ut når de er innflytningsklare i mai 2018. Det skraverte feltet er ikke for salg enda. Bilde: Veronica Grude Docker

 

–Utbygger stresser ikke dette og vi stresser det ikke, men folk er engasjert. Folk har kommet inn på kontoret siden vinter, det har vært mange henvendelser, sier Lazar Braathen. 

Bymessig bebyggelse

Meglerne er samstemte om at folk i sentrum må forvente en tettere bygningsmasse.

– Det har vært litt usikkerhet for folk om videre utvikling av Kolbotn sentrum Det er ingen hemmelighet at Kolbotn er et sentrumsareal. Folk vil ha kort vei til Kolbotn torg og offentlig kommunikasjon, da må man forvente at det er bymessig bebyggelse, sier Lazar Braathen.

– De to eiendommene vi har for salg ligger mot miljøgaten og Kantorveien, det er tøffelavstand til butikken, sier meglerne.

Lazar Braathen legger til at mange av kundene ønsker å bo på Kolbotn Terrasse, og at Kantor Terrasse er et godt alternativ.

–  Kolbotn Terrasse er en eiendomsmasse som må pusses opp. Her kan du flytte inn i noe som er nytt, det er faste priser og du slipper budrunde, avslutter eiendomsmegleren.

Til toppen