BÅDE OG: Nå kan du handle Marina Iren Tunstad sine fine gaveartikler på nett! I dag, onsdag 8. november, lanserte hun sin nettbutikk.
Nyheter
BÅDE OG: Nå kan du handle Marina Iren Tunstad sine fine gaveartikler på nett! I dag, onsdag 8. november, lanserte hun sin nettbutikk. (Bilde: Synnøve Sundby Fallmyr)

Fortsetter å glede - på nett!

I september ble drømmen til Marina Iren Tunstad virkelighet; hun åpnet sin egen interiørbutikk. I dag lanserer hun nettbutikken!

– Det går kjempebra med butikken, og i dag går det ekstra bra, fordi jeg lanserer nettbutikken til det gledes! Jeg har gått og ventet i to uker på en kode for at jeg skal kunne aktivisere nettsiden, og endelig er alt på plass, forklarer hun. 

Nå kan du altså handle lokalt hjemmefra! 

NB: Saken fortsetter under bildet. 

VELKOMMEN: Du kan nå velge om du vil handle i Tunstads lille butikk, eller
VELKOMMEN: Du kan nå velge om du vil handle i Tunstads lille butikk, eller "showroom", som hun også kaller det, eller på nettet.  Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

Viktig med nettbutikk

Det du bestiller på nettet kan du enten velge å få hjem i postkassen, eller hente hos Marina selv i Vestenga 14b på Tårnåsen. 

Her er nettadressen til Tunstads nye nettbutikk: www.detgledes.no

 Tunstad er svært fornøyd med å få nettbutikken oppe og gå, for den er svært viktig for fremtidige forretninger. Det har hun merket etter litt over en måned i drift.

Les mer om Marina Iren Tunstad: – Drømmen gikk i oppfyllelse!

– Det er stor forskjell i antall besøkende fra dag til dag, så jeg er avhengig av nettbutikken for at dette skal bli mer stabilt, forklarer hun. 

NB: Saken fortsetter under bildet. 

HER ER DET: Opp en trapp og inn en dør, der finner du butikken «det gledes»! Butikken ligger i Tunstads egen bolig, og du parkerer ved huset.
HER ER DET: Opp en trapp og inn en dør, der finner du butikken «det gledes»! Butikken ligger i Tunstads egen bolig, og du parkerer ved huset. Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

Julegaver

det gledes er jo tross alt en gavebutikk, og Tunstad har noe både for kvinner og herremenn. 

Les også: Minor Majority til Kolben

– En skinnlommebok eller et forklede kan bli en bra gave til mannen! Ellers er det mest til damer, men jeg vil få inn flere artikler til mennene også, sier hun. 

NB: Saken fortsetter under bildet. 

KOSELIG: Slik så det ut inne i selve butikken i slutten av september. 
KOSELIG: Slik så det ut inne i selve butikken i slutten av september.  Foto: Synnøve Sundby Fallmyr

Fakta om det gledes

  • Gave- og interiørbutikk på Tårnåsen, i Vestenga 14b.
  • Av Marina Iren Tunstad.
  • Åpnet torsdag 28. september.
  • Åpnet nettbutikk onsdag 8. november.
  • Designet er tredelt: industriell, klassisk, og trendy design.
  • Selger blant annet te, smykker, vesker, kopper, med mer.
  • www.detgledes.no 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen