LOKALT ADVOKATFELLESSKAP: Solveig Brorson Olsen, Christin Ruud Ulfsryggen, Per-Arne Skog og Trude Mohn King er opptatt av å gjøre en god jobb for klientene sine.

Nyheter Advokatvakt i Oppegård

LOKALT ADVOKATFELLESSKAP: Solveig Brorson Olsen, Christin Ruud Ulfsryggen, Per-Arne Skog og Trude Mohn King er opptatt av å gjøre en god jobb for klientene sine. (Foto: Yana Stubberudlien)

Fortsetter med gratis advokat

Hver uke kan fire personer eller familier få gratis juridisk rådgivning.

Kolbotn Advokatfellesskap står bak det populære tilbudet.

Gjennom flere år har de hatt gratis advokatvakt som et frivillighetsprosjekt på deres advokatkontor. 2019-året blir intet unntak.

– Vi tar alle typer saker. Rådgivningen er begrenset til en halv time per person eller familie i hver type sak, presiserer advokat Solveig Brorson Olsen (65).

Sammen med kollegene sine Christin Ruud Ulfsryggen (49), Per-Arne Skog (62) og Trude Mohn King (57) jobber hun i advokatfellesskapet.

De driver alminnelig praksis og har til sammen arbeidserfaring som advokater på 53 år.

– Vi utfyller hverandre på tvers av de juridiske fagområdene, sier Ruud Ulfsryggen.

Drøye 30 år på Kolbotn

Advokatfellesskapet har vært drevet på Kolbotn siden begynnelsen av 1990-tallet.

For fire år siden flyttet de kontoret fra Liaveien 13 til Edvard Griegs vei 1, som ligger vis-à-vis rådhuset.

– Vi håndterer flere hundre saker hvert år. Kontoret vårt er et av de relativt store aktørene i Folloregionen, men vi tar også saker fra hele Østlandet, sier Per-Arne Skog.

Han sier de håndterer saker om blant annet arv, framtidsfullmakter, skifte av felleseie, samværsavtaler for barn, barnevern, trygderett, arbeidsrett, erstatningsrett og eiendomsoverdragelser.

Slik melder du deg på

Brorson Olsen sier påmeldingen skjer via frivillighetssentralen.

Du kan sende en e-post til frivilligsentralen@oppegard.kommune.no med en kort beskrivelse av saken. Tiden som er satt av er mellom klokken 15:00 og 17:00 hver mandag i normal arbeidsuke, unntatt jul- og sommerferien.

Les også: Fremstilles for fengsling etter drapsforsøk

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen