PÅKJØRT: En ungdom ble påkjørt i gangfeltet rundt klokken 09.00 i morges.
Nyheter
PÅKJØRT: En ungdom ble påkjørt i gangfeltet rundt klokken 09.00 i morges. (Foto: Sigbjørn Vedeld)

Skoleelev påkjørt på Greverud

En ungdom på sykkel ble påkjørt i Skiveien like ved Greverud skole, rett etter klokken 09.00 i morges.

Rett etter klokken 09.00 torsdag  morgen ble en fotgjenger påkjørt i Skiveien, rett ved Greverud skole. En  skoleelev på sykkel er påkjørt i fotgjengerfelt med mulig brukket håndledd, opplyser politiet.

Politiet er på stedet og er i kontakt med familien til den påkjørte ungdommen, som kjøres til Ahus med ambulanse.

– Det har vært en trafikkulykke hvor det har vært et lite sammenstøt mellom syklist og bil, en person som er blitt lettere skadet. Han blir kjørt til sykehus. Etter hvert skal vi snakke med han, og vitner, sier politibetjent på stedet,  Jimmy Pettersen i Øst politidistrikt. 

 – Vi jobber på stedet og med hva som skjer videre. Det blir opprettet sak og så må vi  komme tilbake til om det blir førerkortbeslag eller ikke, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Kari Monsen.

Ifølge Monsen har det også blitt meldt om trafikkproblemer som følge av ulykken. 

– Det ble meldt om at det har hopet seg noe trafikk mot E6, så vi prøver å få fulgt opp det parallelt med jobbing på stedet, opplyser Monsen. 

 

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen