FULL UTRYKNING: Det var her, ved fotgjengerfeltet ved Sofiemyr senter i Sønsterudveien at påkjørselen skjedde.
Nyheter
FULL UTRYKNING: Det var her, ved fotgjengerfeltet ved Sofiemyr senter i Sønsterudveien at påkjørselen skjedde. (Bilde: Peder Bl'umlein)

Fotgjenger påkjørt på Sofiemyr

Full utrykning i Sønsterudveien i mogentimene.

Ved 07-tiden på morgenen mandag den 5. desember ble en fotgjenger påkjørt i fotgjengerovergangen ved Sofiemyr senter i Sønsterudveien på Sofiemyr. 

Det var mørkt på stedet da hendelsen skjedde, men det skal ikke ha vært glatt. 

 – Sjåføren har forklart til politiet av vedkommende ikke så fotgjengeren i fotgjengerfeltet, opplyser operasjonsleder Pål Andrè Thorsby ved Øst politidistrikt. 

En mannlig bilfører har fått beslaglagt førerkortet etter påkjørselen.

– Kvinnen som ble påkjørt kom gående fra Sofiemyr senter og påkjørselen skjedde nordfra, sier Thorsby. 

Personen som ble påkjørt er en ung kvinne, og hun skal ikke ha fått alvorlige skader etter påkjørselen. Hun fortalte om smerter i nakke og i beina etter hendelsen, og ble kjørt til legevakt i Oslo for røntgen, ifølge politiet. 

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen