EGGENDE OPPFØRSEL: Denne eggkassen forsvant fra Kolonialen tirsdag 11. juni.
Nyheter
EGGENDE OPPFØRSEL: Denne eggkassen forsvant fra Kolonialen tirsdag 11. juni. (Foto: Svartskog Kolonial)

Frekt tyveri på Kolonialen

På tirsdag morgen oppdaget Cecilie Steensen Skovholt at noen frekke tyver hadde vært på ferde.

Tirsdag morgen da innehaveren av Svartskog Kolonial våknet opp, la hun merke til at noen hadde tatt for seg særdeles frekt, utenfor hjemmet og arbeidsplassen hennes. 

– Noen har tatt eggkassa mi! Den gamle verktøykassa var også borte, men den betyr ikke noe for meg, men eggkassa mi!

Skovholt er oppriktig lei seg over å ha mistet den sjelfulle eggkassen som står utenfor kolonialen med egg fra egne høner. 

Engasjerer på Facebook

Skovholt la ut bilde av kassen på Facebook med teksten:

 "Min gamle eggkasse ble i går kveld/natt «lånt» fra trappa på kolonialen.
Supert om den leveres tilbake på samme sted. Nå har vi 18 kyllinger i hønsehuset, så da trenger vi kassen til egg som en gammel landhandel bør ha. Om du veldig gjerne ønsker å beholde den, kan du vipse kr 1000;- til tlf 40575700. (og saken er ute av verden) Del gjerne, så kommer den forhåpentligvis til rette igjen. 
Vennlig hilsen Cecilie."

kanelboller
SKUFFET: Cecilie Steensen Skovholt er lei seg over at noen har stjålet eggkassen hennes, og håper den blir returnert. Foto: Sigbjørn Vedeld

Og tyveriet har skapt engasjement på Facebook. Posten til Skovholt er delt hele 276 ganger, men foreløpig har eggkassen ikke kommet til rette. 

– Det er jo morsomt at det engasjerer. Her på Kolonialen er den til glede for alle som er her. I det samme jeg oppdaget det ble jeg irritert, men jeg ville ikke skrive stjele på Facebook for det høres så stygt ut, og jeg hadde et håp om at den skulle stå på trappa en av dagene, sier Skovholt. 

Hun kommer likevel til å fortsette å stole på folk, til tross for den litt gufne opplevelsen med tyveriet. 

– Jeg velger å tro at de fleste mennesker er ærlige, og jeg vil ikke at den som har gjort dette skal få ødelegge for alle andre.

Hun ønsker å ha et tillitsforhold til kunder og folk som kommer forbi.

– Jeg har blant annet satt ut en is-disk med is fra Diplomis som står ute etter stengetid, så kan folk vippse for den isen de tar. Det er tillit og jeg velger å stole på mennesker, dette er koloniallivet, smiler Skovholt. 

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen

Betalte over 140.000 kroner for drift og vedlikehold av plastisbanen i to uker

Ved forrige sesong var plastisbanen åpen i kun to uker. Til tross for det, var budsjettet for drift og vedlikehold av banen overskredet med rundt 43 prosent. Les hele saken

Til toppen