GreverudTorget (Bilde: Kruse Smith)
SLIK BLIR DET: Når GreverudTorget står ferdig, vil området bli totalforandret! (Bilde: Kruse Smith)
GreverudTorget (Bilde: Anders Nordheim Dahl)
GreverudTorget (Bilde: Anders Nordheim Dahl)
GreverudTorget (Bilde: Anders Nordheim Dahl)
GreverudTorget (Bilde: Anders Nordheim Dahl)
GreverudTorget (Bilde: Anders Nordheim Dahl)
GreverudTorget (Bilde: Kruse Smith)

Full fart på Greverud

Over halvparten av leilighetene på det nye GreverudTorget er allerede solgt. Snart settes spaden i jorden.

– Se på dette her, da. Dette kommer til å bli så bra! Når dette står ferdig blir ikke Greverud til å kjenne igjen. Her kommer det til å bli trivelig å bo, sier megler Ingar Pedersen i Eiendomsmegler1.

Den erfarne megleren sitter og ser på den nedskalerte tremodellen i visningsbrakken på det som er Greverud senter i dag. Bak er det enorme, store flater med asfalt og et gammelt, nedslitt senterområde. Slik blir det ikke om bare få år.

Stor interesse

GreverudTorget skal etter planen stå innflytningsklart andre kvartal i 2019, og nærsenteret blir nok neppe til å kjenne igjen. Der det i dag står tomt, blir det to boligblokker med et stort fellesområde.

Prosjektet faller tydeligvis i smak for boligkjøperne, for interessen for byggeprosjektet har vært enormt, skal vi tro Pedersen.

OPTIMISTISK: Megler Ingar Pedersen i Eiendomsmegler1 melder om stor interesse for leilighetene på GreverudTorget.
OPTIMISTISK: Megler Ingar Pedersen i Eiendomsmegler1 melder om stor interesse for leilighetene på GreverudTorget. Foto: Anders Nordheim Dahl

– Så langt har vi solgt hele 55 av 101 leiligheter som skal bygges. Det er i stor grad lokale folk som kjøper her, og aldersgruppen er svært varierende, helt fra folk i begynnelsen av 20-årene og opp til de eldste. Jeg tror årsaken til dette er at leilighetsmiksen er så bra her. Det finnes en leilighet for alle på nye GreverudTorget, sier Pedersen.

– Det er nå ti leiligheter igjen i salgstrinn én og 46 leiligheter i salgstrinn to. Alle leilighetene som er igjen er gode leiligheter, og vi regner med å få solgt disse i god tid før byggestart, slik som responsen er, sier Pedersen.

Starter snart

Mange lurer på når spaden skal settes i jorden. Det skjer trolig første halvår i 2017. Inntil da fortsetter boligsalget.

– Vi kommer til å kjøre visninger kontinuerlig fremover. Det er bare å melde sin interesse, avslutter Pedersen.

Så da er det bare å vente til innflyttingen, som altså vil skje andre kvartal i 2019.

Klikk play i videovinduet for å se megler Ingar Pedersen fortelle mer om prosjektet!

Trykk play for å se video

 

Til toppen