NATT I ARRESTEN: En hotellgjest fikk et annerledes hotellrom for natten, da han ble tauet inn i fyllearresten i går kveld.
Nyheter
NATT I ARRESTEN: En hotellgjest fikk et annerledes hotellrom for natten, da han ble tauet inn i fyllearresten i går kveld. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Full hotellgjest og inbruddsforsøk

Politiet måtte ta med en mann i fyllearresten i går kveld. Les hva mer de hadde å gjøre.

Det ble en litt annen "hotell"overnatting for den mannlig hotellgjesten i 20-årene, da han måtte tilbringe natten i fyllearresten, istedenfor på Thon Hotel i Ski.

– Vi fikk en melding om en overstadig beruset og utagerende gjest på hotellet. Han ble sittende på arresten frem til han ble edru. Han fikk sove ut rusen og ble dimittert på morgenkvisten, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Lisbeth Mjøsund.

Den fulle hotellgjesten oppførte seg veldig greit, ifølge politiet. 

Les også: Falske bøssebærere samlet inn penger til seg selv!

Innbruddsforsøk 

I 00.30 tiden natt til fredag, fikk politiet inn en melding om en mann som lusket rundt med uærlige hensikter, i Oppegårdveien i Ski. 

– Det kom en melding om en mann som var i området og kjente på noen dører, og en beskrivelse ble gitt. Vi var i området og kikket etter vedkommende, men fant han ikke. Vi har ikke fått noe melding om at det har vært noen innbrudd i området i ettertid, så det gikk antakeligvis greit, sier Mjøsund.

Mannen hadde på seg en turkis boblejakke med hette, og ble skremt vekk av en huseier som så at han prøvde å ta seg inn i garasjen hans, ifølge politiet. 

Ellers melder politiet om at det har vært en ekstremt stille og rolig natt i distriktet vårt. 

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen