PÅ VAKT: Her er dagens politilogg, med oversikt over det siste døgnets hendelser her i vårt distrikt.
Nyheter
PÅ VAKT: Her er dagens politilogg, med oversikt over det siste døgnets hendelser her i vårt distrikt. (Bilde: Yana Stubberudlien)

Full mann som nektet å betale, løse geiter, steinkasting mot taxi og veltet lastebil

Dette var noen av sakene politiet rykket ut til det siste døgnet.

Det har vært et hektisk døgn for Øst politidistrikt, med stor variasjon i sakene, kan man trygt si.

Knuste taxi-rute

I går kveld var det dramatikk ved 20-tiden på Kolbotn, da en mann som ikke likte at taxiene sto på tomgang på holdeplassen ved Sentrumsbygget, endte opp med å angripe en av drosjene etter å ha snakket til sjåførene på plassen.

HER KLIKKET DET FOR EN MANN I 30-ÅRENE: Politiet har ennå ikke pågrepet noen etter ruteknusingen på taxiholdeplassen ved Sentrumsbygget.
HER KLIKKET DET FOR EN MANN I 30-ÅRENE: Politiet har ennå ikke pågrepet noen etter ruteknusingen på taxiholdeplassen ved Sentrumsbygget. Foto: Anders Nordheim Dahl

Mannen ble så gretten på tomgangskjøringen at han til en slutt endte opp med å pælme en stein inn i den ene av taxiene som sto og ventet på holdeplassen.

To politipatruljer reiste ut for å lete etter mannen, men han var ikke å oppdrive. Politiet har en vag beskrivelse av ham som en mann i 30-årene som er kraftig bygget og som hadde boblejakke på seg.

– Taxisjåføren ble ikke skadet under hendelsen, og har anmeldt saken, opplyser operasjonsleder Thomas Sundsvoll ved operasjonssentralen hos Øst politidistrikt.

Nasket varer

Ved 19.30-tiden ble en mann som hadde fått litt for mye å drikke bortvist fra en bensinstasjon i Ås, etter at han forsynte seg med varer han nektet å betale for.

Politiet kom, og varene ble tilbakelevert.

Løse geiter

Politiet har også i dag gått ut med en etterlysning av en dyreeier, ettersom de til stadighet får meldinger om løse geiter i området rundt Siggerud.

Dersom du savner geitene dine, kan du kontakte Øst politidistrikt på telefon 02800!

Veltet på Enebakkveien

På Enebakkveien ved grensen til Oslo veltet en lastebil med henger lasstet med pukk over på høyre siden i en grøft ved 00.20-tiden natt til mandag den 9. januar.

Dette førte til noen traffikale problemer, men heldigvis ble det ikke snakk om annet enn store materielle skader og kun små personskader.

Stedet ble ryddet og lastebilen fjernet ved 13.30-tiden mandag ettermiddag.

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen