KØ: På det verste stod trafikken fra avkjørselen på E6 og gjennom hele Kolbotn. Ved 08.30-tiden hadde det løst seg litt opp.
Nyheter
KØ: På det verste stod trafikken fra avkjørselen på E6 og gjennom hele Kolbotn. Ved 08.30-tiden hadde det løst seg litt opp.

Fullt kaos i trafikken

På det verste stod trafikken fra E6 og gjennom hele Kolbotn til E18 i morges.

Oppegård Avis oppdaterer saken fortløpende!

Togene står, bussholdeplassene er fulle av folk og biltrafikken står. Det er ikke bare søvnproblemer uværet har påført Oppegård-folk.

Over 20.000 lyn slo ned over Østlandet i natt. Det medfører store forsinkelser og innstillinger på flere strekninger på grunn av signal- og strømproblemer.

Østfold-banen er stengt mellom Kolbotn og Oslo S, og flere har åpenbart satt seg bak rattet med den konsekvensen at trafikken går meget sakte. Klokken 09 tar det ifølge Google Maps nesten 50 minutter å kjøre til Oslo S.

...og når du kommer fremt il byen er det ikke noe bedre: Hele T-banenettet er også slått ut!

Saken fortsetter under kartet!

RØDT: Slik så det ut på Google Maps ved 08.15-tiden i morges.

Demokrati og medvirkning i Nordre Follo

Snakk med ordføreren

Har du noe du gjerne skulle ha snakket med ordføreren om? Benytt sjansen når ordfører Hanne Opdan er på besøk i biblioteket på Kolbotn lørdag 1. februar. Eventuelt kan du be ordføreren om taletid i kommunestyret, men husk at offentlig spørretid må meldes inn skriftlig fire arbeidsdager før møtedagen. Les hele saken

Nyheter Sofiemyr skole

Skal lete mer etter fuktskader

– Det pågår kontinuerlig tiltak for å håndtere avvikene på Sofiemyr skole, men siden det ikke er klare indikasjoner for hvor problemene ligger, må vi gjøre utvidede bygningstekniske undersøkelser som å åpne opp bygningsmassen i de aktuelle områdene for å lete etter mulige kilder til muggsopp, sier virksomhetsleder for byggdrift i Nordre Follo, Hogne Haug. Les hele saken

Nyheter Prosjektet "Sommerjobb til ungdom i Nordre Follo"

Vil skaffe sommerjobb til ungdom

– Vi ser for oss at mellom 100 og 150 ungdommer i Nordre Follo trenger og ønsker seg sommerjobb i år og i årene fremover. Uten aktiv bidrag fra næringslivet i Nordre Follo krever det et årlig kommunalt budsjett på mellom 3 og 4 millioner kroner, sier nestleder i Oppegård Røde Kors, Bernd Gutbier (66) fra Kolbotn. Les hele saken

Til toppen