FEIRET BURSDAGEN MED ORDFØREREN: Emly De Lange Brodal er 100 år! Klart det skal feires! Ordfører Thomas Sjøvold kom på besøk med gratulasjoner!
Nyheter
FEIRET BURSDAGEN MED ORDFØREREN: Emly De Lange Brodal er 100 år! Klart det skal feires! Ordfører Thomas Sjøvold kom på besøk med gratulasjoner! (Bilde: Jan Walbeck, Oppegård kommune)

Fylte 100 år - feiret med ordføreren

Emly i 100 på bursdagen med kake, brev fra Kongen og storfint besøk.

Vi har fått nok en 100-åring her i kommunen!

Emly De Lange Brodal feiret sin 100-års dag, og fikk gratulasjonshilsen fra kong Harald og ordførerbesøk. Familie, beboere og ansatte fikk også ta del i feiringen, melder Oppegård kommune.

Les også: Marit (104) er kommunens eldste velger

Jubileumsdagen ble feiret på Bjørkås sykehjem, og betjeningen hadde stelt i stand en hyggelig bursdagsfeiring med god mat og selvfølgelig en 100-års marsipankake.

Dermed er det bare å gratulerer så mye med dagen! Tresifret bursdag er alltid stas! Du kan lese mer om jubilanten på Oppegård kommunes hjemmesider!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen