BEHOLDES: Det eneste som skal beholdes i Baker Nordby-lokalet er dette bildet. Eier Karl Petter Nordby gleder seg til å  vise frem sin "grønne oase".
Nyheter
BEHOLDES: Det eneste som skal beholdes i Baker Nordby-lokalet er dette bildet. Eier Karl Petter Nordby gleder seg til å vise frem sin "grønne oase". (Bilde: Veronica Grude Docker)

Gammel baker i ny drakt

Baker Nordby, som har vært på Kolbotn torg i ti år, pusser opp lokalene sine. – Det skal bli en grønn oase på senteret, lover eier Karl Petter Nordby.

Baker Nordby har holdt seg gående på Kolbotn torg i ti år, nå synes eierne Birgitta og Karl Petter Nordby at det var på tide med en forandring. 

– Vi har vært her i ti år og nå følte vi for å pusse opp, sier Karl Petter Nordby.

Les også: Julie baker så melet spruter i semifinalen!

Grønn oase

Han gleder seg til å ta i mot nye og gamle kunder til det nye lokalet, som skal åpnes mandag 20. mars. 

GRØNT ER SKJØNT: Det blir grønne vegger og gulv, og stedet skal bli en grønn oase, sier eier av Baker Nordby Karl Petter Nordby.
GRØNT ER SKJØNT: Det blir grønne vegger og gulv, og stedet skal bli en grønn oase, sier eier av Baker Nordby Karl Petter Nordby. Foto: Veronica Grude Docker

– Vi vil beholde den gamle historien vår, men også være moderne. Planen er å være en grønn oase på senteret hvor folk kan slappe av og kose seg, sier Nordby. 

Det blir grønne vegger og grønne gulv kan Bakerieieren røpe, og han forteller at konseptet er at de vil tilbake til naturen.

Får pizzaovn

På mandag er alt ferdig, med flere sitteplasser og ny profil. 

– Det går fort det her, vi har allerede pusset opp på Vinterbro og i Pilestredet så vi har alt klart. Jeg er ikke stresset, smiler Nordby.

Selv om Baker Nordby skal beholde alt det de har i dag, vil de også fornye sortimentet sitt litt.

– Vi skal satse litt mer på ettermiddagen. Vi er jo åpent til kokken 21.00, så vi satser på mer salg utover dagen. Vi skal ha kveldsmat og skal også ha en pizzaovn så vi kan lage varm mat utover kvelden, forteller Nordby.  

TAKEAWAY BOLLE: Butikksjef Tina Sherman (55) selger et utvalg takeaway varer utenfor lokalet til det står ferdig mandag 20.mars.
TAKEAWAY BOLLE: Butikksjef Tina Sherman (55) selger et utvalg takeaway varer utenfor lokalet til det står ferdig mandag 20.mars. Foto: Veronica Grude Docker

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Nyheter Togtilbudet i Nordre Follo

Fortsatt stengt for togtrafikk – Utsetter åpning av Østfoldbanen

Etter seks uker med sommerarbeid på Østfoldbanen vil det fortsatt være stengt for togtrafikk mellom Kolbotn og Ås/Kråkstad. Den planlagte åpningen av Østfoldbanen er foreløpig utsatt med én uke. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Ansatt i barnehage og ansatt på SFO smittet – Flere barn og voksne kan være berørt

Søndag 9. august ble det meldt inn to nye smittetilfeller i Nordre Follo. Begge tilfeller er knyttet covid-19-utbruddet i Indre Østfold. Les hele saken

Til toppen