BEHOLDES: Det eneste som skal beholdes i Baker Nordby-lokalet er dette bildet. Eier Karl Petter Nordby gleder seg til å  vise frem sin "grønne oase".
Nyheter
BEHOLDES: Det eneste som skal beholdes i Baker Nordby-lokalet er dette bildet. Eier Karl Petter Nordby gleder seg til å vise frem sin "grønne oase". (Bilde: Veronica Grude Docker)

Gammel baker i ny drakt

Baker Nordby, som har vært på Kolbotn torg i ti år, pusser opp lokalene sine. – Det skal bli en grønn oase på senteret, lover eier Karl Petter Nordby.

Baker Nordby har holdt seg gående på Kolbotn torg i ti år, nå synes eierne Birgitta og Karl Petter Nordby at det var på tide med en forandring. 

– Vi har vært her i ti år og nå følte vi for å pusse opp, sier Karl Petter Nordby.

Les også: Julie baker så melet spruter i semifinalen!

Grønn oase

Han gleder seg til å ta i mot nye og gamle kunder til det nye lokalet, som skal åpnes mandag 20. mars. 

GRØNT ER SKJØNT: Det blir grønne vegger og gulv, og stedet skal bli en grønn oase, sier eier av Baker Nordby Karl Petter Nordby.
GRØNT ER SKJØNT: Det blir grønne vegger og gulv, og stedet skal bli en grønn oase, sier eier av Baker Nordby Karl Petter Nordby. Foto: Veronica Grude Docker

– Vi vil beholde den gamle historien vår, men også være moderne. Planen er å være en grønn oase på senteret hvor folk kan slappe av og kose seg, sier Nordby. 

Det blir grønne vegger og grønne gulv kan Bakerieieren røpe, og han forteller at konseptet er at de vil tilbake til naturen.

Får pizzaovn

På mandag er alt ferdig, med flere sitteplasser og ny profil. 

– Det går fort det her, vi har allerede pusset opp på Vinterbro og i Pilestredet så vi har alt klart. Jeg er ikke stresset, smiler Nordby.

Selv om Baker Nordby skal beholde alt det de har i dag, vil de også fornye sortimentet sitt litt.

– Vi skal satse litt mer på ettermiddagen. Vi er jo åpent til kokken 21.00, så vi satser på mer salg utover dagen. Vi skal ha kveldsmat og skal også ha en pizzaovn så vi kan lage varm mat utover kvelden, forteller Nordby.  

TAKEAWAY BOLLE: Butikksjef Tina Sherman (55) selger et utvalg takeaway varer utenfor lokalet til det står ferdig mandag 20.mars.
TAKEAWAY BOLLE: Butikksjef Tina Sherman (55) selger et utvalg takeaway varer utenfor lokalet til det står ferdig mandag 20.mars. Foto: Veronica Grude Docker

Nyheter Hogsten langs Kolbotnvannet

Utbyggeren fikk grønt lys til å hogge ned titalls trær i kantsonen

Tidligere denne uken fikk Oppegård Avis flere meldinger fra innbyggerne som reagerer på at utbyggeren av Storebukta og Veslebukta hadde hogget ned flere løvtrær langs Kolbotnvannet, en til fire meter fra vannet. Det viser seg at utbyggeren har fått tillattelse fra kommunen. Les hele saken

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen