PÅ TYNN IS: Det var på Lille Kolbotntjernet at en dame gikk gjennom isen i går
Nyheter
PÅ TYNN IS: Det var på Lille Kolbotntjernet at en dame gikk gjennom isen i går (Bilde: Bodil Sæth)

Gikk gjennom isen

Politiet fikk i går inn en melding om at en person hadde gått gjennom isen på Lille Kolbotntjernet.

Øst politidistrikt fikk i går inn en melding fra en dame som hadde gått gjennom isen på Lille Kolbotntjernet. Damen ringte selv for å fortelle at hun hadde gått igjennom isen, men at hun hadde kommet seg opp igjen.

– Vi rykket ikke ut. Dette var en dame som selv ringte for å fortelle at hun hadde gått gjennom isen, men hadde klart å komme seg opp igjen, sier Magnar Tinjar hos Øst politidistrikt. 

Det gikk heldigvis bra med damen, og hun slapp dermed unna med skrekken.

– Det var mer forebyggende. I tilfelle noen skulle se at det var hull i isen, så slipper politiet å lure på om noen ikke har komet seg opp, sier Tinjar.

Så selv om denne damen slapp unna med bare en skremmende opplevelse, kan det være lurt å tenke på om isen er trygg eller ikke. Og skulle uhellet være ute, meld det inn så politiet ikke behøver å lure på om noen har gått igjennom et sted uten å komme opp. 

Ps. Se hvor ulykken skjedde på kartet under!

 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen