FORTSATT PÅ TOPPEN: Fatima Valdes Haugstveit ble på årsmøtet gjenvalgt som leder for Oppegård Arbeiderparti:
Nyheter
FORTSATT PÅ TOPPEN: Fatima Valdes Haugstveit ble på årsmøtet gjenvalgt som leder for Oppegård Arbeiderparti: (Bilde: Yana Stubberudlien)

Gjenvalgt i Ap-toppen

Valdes Haugstveit og Burud fortsatt i lederstolen i Oppegård Arbeiderparti. Nå advarer de mot salg av kommunale tomter.

Oppegård Arbeiderparti hadde den 26. januar årsmøte, og der ble Fatima Valdes Haugstveit og Arild Burud  gjenvalgt som leder og nestleder i lokalavdelingen i partiet.

Bekymret for tomtesalg

I anledning årsmøte utaler leder av Kommunestyregruppa Merete Bellingmo og partileder Fatima Haugstveit at Oppegård Arbeiderparti ser med bekymring på det politiske flertallets ønsker om å selge mange kommunale eiendommer. 

POLITISK DATTER OG FAR: Arild Burud (t.h.) er varamedlem i kommunestyret, og er nå gjenvalgt som nestleder i partiet lokalt. Her er han fotografert sammen med sin datter Ingrid Haugnes (21), som ved forrige valg ble valgt inn som kommunestyremedlem for Arbeiderpartiet.
POLITISK DATTER OG FAR: Arild Burud (t.h.) er varamedlem i kommunestyret, og er nå gjenvalgt som nestleder i partiet lokalt. Her er han fotografert sammen med sin datter Ingrid Haugnes (21), som ved forrige valg ble valgt inn som kommunestyremedlem for Arbeiderpartiet. Foto: Yana Stubberudlien

– Ubebygde kommunale eiendommer kan utvikles i kommunal regi sammen med de boligene kommunen allerede eier. Det blir storbehov for kommunale eiendommer i forbindelse med den planlagte fortetting i mange deler av kommunen. Det er dårlig økonomi å selge kommunale eiendommer for igjen kjøpe disse om to- tre år til en mye høyre pris, uttaler de to.

– Oppegård Arbeiderparti mener at kommunale tomter kan være et viktig boligpolitisk virkemiddel. Med kommunen som tomteier kan vi gå en i et godt konstruktivt samarbeid i prosjekter sammen med eiendomsutviklere. Et slikt samarbeid som kan bidra i å få ned de høye boligprisene i kommunen, og kunne gi et tilbud til ungdommer, studenter og andre i å komme inn på boligmarkedet, uttaler de to.

Nyheter Hogsten langs Kolbotnvannet

Utbyggeren fikk grønt lys til å hogge ned titalls trær i kantsonen

Tidligere denne uken fikk Oppegård Avis flere meldinger fra innbyggerne som reagerer på at utbyggeren av Storebukta og Veslebukta hadde hogget ned flere løvtrær langs Kolbotnvannet, en til fire meter fra vannet. Det viser seg at utbyggeren har fått tillattelse fra kommunen. Les hele saken

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen