FORTSATT PÅ TOPPEN: Fatima Valdes Haugstveit ble på årsmøtet gjenvalgt som leder for Oppegård Arbeiderparti:
Nyheter
FORTSATT PÅ TOPPEN: Fatima Valdes Haugstveit ble på årsmøtet gjenvalgt som leder for Oppegård Arbeiderparti: (Bilde: Yana Stubberudlien)

Gjenvalgt i Ap-toppen

Valdes Haugstveit og Burud fortsatt i lederstolen i Oppegård Arbeiderparti. Nå advarer de mot salg av kommunale tomter.

Oppegård Arbeiderparti hadde den 26. januar årsmøte, og der ble Fatima Valdes Haugstveit og Arild Burud  gjenvalgt som leder og nestleder i lokalavdelingen i partiet.

Bekymret for tomtesalg

I anledning årsmøte utaler leder av Kommunestyregruppa Merete Bellingmo og partileder Fatima Haugstveit at Oppegård Arbeiderparti ser med bekymring på det politiske flertallets ønsker om å selge mange kommunale eiendommer. 

POLITISK DATTER OG FAR: Arild Burud (t.h.) er varamedlem i kommunestyret, og er nå gjenvalgt som nestleder i partiet lokalt. Her er han fotografert sammen med sin datter Ingrid Haugnes (21), som ved forrige valg ble valgt inn som kommunestyremedlem for Arbeiderpartiet.
POLITISK DATTER OG FAR: Arild Burud (t.h.) er varamedlem i kommunestyret, og er nå gjenvalgt som nestleder i partiet lokalt. Her er han fotografert sammen med sin datter Ingrid Haugnes (21), som ved forrige valg ble valgt inn som kommunestyremedlem for Arbeiderpartiet. Foto: Yana Stubberudlien

– Ubebygde kommunale eiendommer kan utvikles i kommunal regi sammen med de boligene kommunen allerede eier. Det blir storbehov for kommunale eiendommer i forbindelse med den planlagte fortetting i mange deler av kommunen. Det er dårlig økonomi å selge kommunale eiendommer for igjen kjøpe disse om to- tre år til en mye høyre pris, uttaler de to.

– Oppegård Arbeiderparti mener at kommunale tomter kan være et viktig boligpolitisk virkemiddel. Med kommunen som tomteier kan vi gå en i et godt konstruktivt samarbeid i prosjekter sammen med eiendomsutviklere. Et slikt samarbeid som kan bidra i å få ned de høye boligprisene i kommunen, og kunne gi et tilbud til ungdommer, studenter og andre i å komme inn på boligmarkedet, uttaler de to.

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Nyheter Togtilbudet i Nordre Follo

Fortsatt stengt for togtrafikk – Utsetter åpning av Østfoldbanen

Etter seks uker med sommerarbeid på Østfoldbanen vil det fortsatt være stengt for togtrafikk mellom Kolbotn og Ås/Kråkstad. Den planlagte åpningen av Østfoldbanen er foreløpig utsatt med én uke. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Ansatt i barnehage og ansatt på SFO smittet – Flere barn og voksne kan være berørt

Søndag 9. august ble det meldt inn to nye smittetilfeller i Nordre Follo. Begge tilfeller er knyttet covid-19-utbruddet i Indre Østfold. Les hele saken

Til toppen