FORTSATT PÅ TOPPEN: Fatima Valdes Haugstveit ble på årsmøtet gjenvalgt som leder for Oppegård Arbeiderparti:
Nyheter
FORTSATT PÅ TOPPEN: Fatima Valdes Haugstveit ble på årsmøtet gjenvalgt som leder for Oppegård Arbeiderparti: (Bilde: Yana Stubberudlien)

Gjenvalgt i Ap-toppen

Valdes Haugstveit og Burud fortsatt i lederstolen i Oppegård Arbeiderparti. Nå advarer de mot salg av kommunale tomter.

Oppegård Arbeiderparti hadde den 26. januar årsmøte, og der ble Fatima Valdes Haugstveit og Arild Burud  gjenvalgt som leder og nestleder i lokalavdelingen i partiet.

Bekymret for tomtesalg

I anledning årsmøte utaler leder av Kommunestyregruppa Merete Bellingmo og partileder Fatima Haugstveit at Oppegård Arbeiderparti ser med bekymring på det politiske flertallets ønsker om å selge mange kommunale eiendommer. 

POLITISK DATTER OG FAR: Arild Burud (t.h.) er varamedlem i kommunestyret, og er nå gjenvalgt som nestleder i partiet lokalt. Her er han fotografert sammen med sin datter Ingrid Haugnes (21), som ved forrige valg ble valgt inn som kommunestyremedlem for Arbeiderpartiet.
POLITISK DATTER OG FAR: Arild Burud (t.h.) er varamedlem i kommunestyret, og er nå gjenvalgt som nestleder i partiet lokalt. Her er han fotografert sammen med sin datter Ingrid Haugnes (21), som ved forrige valg ble valgt inn som kommunestyremedlem for Arbeiderpartiet. Foto: Yana Stubberudlien

– Ubebygde kommunale eiendommer kan utvikles i kommunal regi sammen med de boligene kommunen allerede eier. Det blir storbehov for kommunale eiendommer i forbindelse med den planlagte fortetting i mange deler av kommunen. Det er dårlig økonomi å selge kommunale eiendommer for igjen kjøpe disse om to- tre år til en mye høyre pris, uttaler de to.

– Oppegård Arbeiderparti mener at kommunale tomter kan være et viktig boligpolitisk virkemiddel. Med kommunen som tomteier kan vi gå en i et godt konstruktivt samarbeid i prosjekter sammen med eiendomsutviklere. Et slikt samarbeid som kan bidra i å få ned de høye boligprisene i kommunen, og kunne gi et tilbud til ungdommer, studenter og andre i å komme inn på boligmarkedet, uttaler de to.

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen