SKUTT: En mann ble skutt i Sætreskogveien i Oppegård syd lørdag 4. august.
Nyheter
SKUTT: En mann ble skutt i Sætreskogveien i Oppegård syd lørdag 4. august. (Foto: Øyvind Ludt)

Gjerningsmannen meldte seg selv til politiet

Gjerningsmannen som skjøt en annen mann i benet i går ettermiddag har nå meldt seg inn til politiet.

Det var igangsatt en bevæpnet aksjon i Oppegård syd i går ettermiddag etter at politiet fikk klokken 16.15 melding om en skyteepisode i Sætreskogveien. En mann ble alvorlig skadet etter at han ble skutt i låret. Politiet søkte etter gjerningsmannen i området med væpnede styrker, men uten hell.

I de to timene aksjonen varte, fikk personer som bodde i området ikke komme hjem til sine boliger. Etter at det aktive søket ble avsluttet lørdag kveld beveget politiet seg over i etterforskningsfasen.

Den etterlyste mannen var beskrevet som rundt 50 år gammel, 180 cm høy, lys i huden, skallet, og med fippskjegg og tatoveringer. Han var iført beige bukse og hvit singlet. Mannen kunne være bevæpnet, ifølge beskrivelsen.

Les saken: Person skutt på Oppegård - gjerningsmann på frifot

Blir nå avhørt

Nå melder politiet på Twitter at gjerningsmannen har meldt seg for politiet. 

50-åringen meldte seg sammen med sin forsvarer klokken 22.00 søndag kveld, og blir nå avhørt av politiet.

Oppegård Avis følger opp saken.

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen