SKUTT: En mann ble skutt i Sætreskogveien i Oppegård syd lørdag 4. august.
Nyheter
SKUTT: En mann ble skutt i Sætreskogveien i Oppegård syd lørdag 4. august. (Foto: Øyvind Ludt)

Gjerningsmannen meldte seg selv til politiet

Gjerningsmannen som skjøt en annen mann i benet i går ettermiddag har nå meldt seg inn til politiet.

Det var igangsatt en bevæpnet aksjon i Oppegård syd i går ettermiddag etter at politiet fikk klokken 16.15 melding om en skyteepisode i Sætreskogveien. En mann ble alvorlig skadet etter at han ble skutt i låret. Politiet søkte etter gjerningsmannen i området med væpnede styrker, men uten hell.

I de to timene aksjonen varte, fikk personer som bodde i området ikke komme hjem til sine boliger. Etter at det aktive søket ble avsluttet lørdag kveld beveget politiet seg over i etterforskningsfasen.

Den etterlyste mannen var beskrevet som rundt 50 år gammel, 180 cm høy, lys i huden, skallet, og med fippskjegg og tatoveringer. Han var iført beige bukse og hvit singlet. Mannen kunne være bevæpnet, ifølge beskrivelsen.

Les saken: Person skutt på Oppegård - gjerningsmann på frifot

Blir nå avhørt

Nå melder politiet på Twitter at gjerningsmannen har meldt seg for politiet. 

50-åringen meldte seg sammen med sin forsvarer klokken 22.00 søndag kveld, og blir nå avhørt av politiet.

Oppegård Avis følger opp saken.

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Kjører anleggsvannet fra Storebukta til Vestby

Etter krav fra Fylkesmannen ble det langvarige utslippet fra Storebukta-prosjektet til Kolbotnvannet stoppet onsdag forrige uke. Utbyggeren kjører nå anleggsvannet fra Storebukta til en lanbrukseiendom i Vestby hvor vannet oppbevares i en tett tank. Les hele saken

Nyheter Prisøkning fra 27. januar

Ruter øker billettprisene

Førstkommende søndag kommer den årlige prisendringen fra Ruter som innebærer en prisøkning på de fleste billettyper. Samtidig endres aldersgrensene for barn og ungdom slik at barn under seks år reiser gratis og ungdom betaler barnebillett frem til fylte 18 år. Les hele saken

Til toppen