Sølvi Nyhus Amundsen (t.v.) og Marina Iren Tunstad har stått på de siste dagene. Lørdag åpner de dørene til "detgledes" på Tårnåsen senter.
Nyheter
Sølvi Nyhus Amundsen (t.v.) og Marina Iren Tunstad har stått på de siste dagene. Lørdag åpner de dørene til "detgledes" på Tårnåsen senter. (Oppegård Avis)

Gjør klart for åpningsfest på Tårnåsen

Marina startet alene i sin egen kjeller. Nå er hun gjenforent med en gammel kollega, og flytter interiørbutikken inn på Tårnåsen senter.

For ett og et halvt år siden startet hun opp sin egen kjeller i Vestenga på Tårnåsen. Marina Iren Tunstad (46) har drevet fra det lille lokalet, samtidig som hun har bygget opp "det gledes" som nettbutikk. 

Allerede i 1998 jobbet hun sammen med Sølvi Nyhus Amundsen (49) fra Nesodden i NSB. 

– Vi jobbet begge med markedsføring. Senere var vi sammen i Choice Hotels. Vi har begge en lidenskap og hobby for interiør, forteller Marina. 

Fra Gudbrandsdal til Tårnåsen

Sølvi har de siste årene drevet interiørbutikk sammen med sin mor på Hundorp i Gudbrandsdalen. Nå har Hundorp Landhandleri blitt en del av "det gledes". 

– Vi har stått veldig på de siste ni dagene. Malt, tapetsert og innredet, forteller damene, som har overtatt lokalet der Martha & Maria’s Café drev frem til i fjor høst. 

Damene satser på å ha et bredt utvalg i butikken, og mener de skal kunne tilby alt for å innrede et helt hjem.

PS! Saken fortsetter under bildet!

PRODUKTER MED MENING: Marina med en clutch-veske av papirkuler produsert i Afrika. Foto: Oppegård Avis


Interiør-entusiastene har også lagt vekt på at de skal ha produkter med ekstra mening,  blant annet 4Africa, en veldedig organisasjon som gir arbeid til fattige/HIV-positive kvinner i Uganda.

Fakler og rød løper

– Butikken skal også bli kontoret vårt, hvor vi også kan tilby tjenester innenfor interørstyling og rådgivning, sier damene. 

Men først er det altså åpningsfest kommende lørdag. 

– Vi er veldig spente på å se responsen. Nå skal vi bare stå på den siste innspurten for å få lokalet i tipp topp stand til åpning. Da blir det fakler og rød løper utenfor, sier de engasjerte damene. 

Tvillingbyene Kolbotn og Ski

Hvor lenge skal det få være sånn?

"Jeg lurer på om ordfører Hanne Opdan og varaordfører Hans-Martin Enger har sett hvordan Jan Baalsruds plass ser ut i dag, med buskene som er ustelt og nesten fire meter høye", skriver leser Anne Elisabeth Henriksen fra Kolbotn. Les hele saken

Gjersjøelva natur- og kulturpark

Ferdig med restaureringen av ruinene etter Stubljan

Gjersjøelva natur- og kulturpark fikk i 2018 en halv million kroner av Sparebankstiftelsen til restaurering av ruinene etter en nedbrent herregård ved Hvervenbukta. Det har vært et utfordrende arbeid å bygge opp muren på nytt. Frank Westgaard fra Svartskog har gjort et formidabelt arbeid. Sjekk resultatet! Les hele saken

Til toppen