ROLIG BOLIGOMRÅDE: Bekkeliveien er vanligvis et rolig område hvor det skjer lite kriminelt, men denne gangen var tyvepakk på ferde.
Nyheter
ROLIG BOLIGOMRÅDE: Bekkeliveien er vanligvis et rolig område hvor det skjer lite kriminelt, men denne gangen var tyvepakk på ferde. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Grovt tyveri i Bekkeliveien

Politiet i Follo melder om innbrudd i en enebolig i Bekkeliveien på Kolbotn, tirsdag 1. november. Så langt er det ingen mistenkte.

Politiet i Follo fikk, tirsdag ettermiddag, melding om et grovt innbrudd i Bekkeliveien på Kolbotn. Eierne var bortreist, og det var alarmselskapet som varslet politiet.

– Vinduet var brutt opp på soverommet, og det har vært romstert rundt i soverommet, sier operasjonsleder i politiet i Follo, Gisle Sveen.

Smykketyver

Politiet opplyser om at ingen andre alarmsoner i huset ble utløst, så tyvene har holdt seg på soverommet. Hva som har blitt stjålet er per nå usikkert, i og med at eierne av huset var på ferie, men politiet antar at det har vært lett etter helt konkrete ting.

– Vi kan anta at de har lett etter verdisaker som ofte oppbevares på soverommet, slik som smykker. Politiet har gjort en grundig åstedsundersøkelse på stedet og opprettet en anmeldelse, opplyser Sveen. 

Allier deg med naboen

Politiet tror ikke det er tilfeldig at kjeltringene gikk inn i denne boligen.

– Det er likt med det vi har hatt en del tilfeller av tidligere. Det har skjedd på kvelden, og vi tror de peker seg ut mørke boliger, sier Sveen.

I tidligere inbruddstilfeller i kommunen har også skurkene kommet seg inn via baksiden av huset eller vinduer. Lovens lange arm oppfordrer folk til å ta forholdsregler. 

– Det er lurt å gjøre visse tiltak, som å ha lys på, alliere seg med naboer, og ikke la posten hope seg opp, dersom man ikke er hjemme, sier Sveen. 

Foreløpig er det ingen mistenkte i saken opplyser Follo politiet. 

Til toppen