HEKTA PÅ LYD: Sufian Sarwar er butikksjef i den nyåpnede Spaceworld Soundgarden-butikken på Kolbotn Torg. Med nye og større lokaler, tror han på en lydhør fremtid for butikken.
Nyheter
HEKTA PÅ LYD: Sufian Sarwar er butikksjef i den nyåpnede Spaceworld Soundgarden-butikken på Kolbotn Torg. Med nye og større lokaler, tror han på en lydhør fremtid for butikken. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

Han lager ny lyd på senteret

Nå har Spaceworld Soundgarden flyttet inn i nye og større lokaler.

Inne i den nyåpnede butikken står butikksjef Sufian Sarwar. Det er ikke rart han er fornøyd, for mer større lokaler å boltre seg på, blir det ny lyd på Kolbotn Torg fremover.

– Det er helt strålende å være på plass i ny butikk. Alle butikkene i kjeden her er re-designet, og det er både moderne og flott her, forteller Sarwar, mens han viser oss rundt blant hyllemeter på hyllemeter med lyd.

NB! Saken fortsetter under bildet!

NYTT DEMOROM: Et nytt demonstrasjonsrom er under oppføring. Foto: Anders Nordheim Dahl

Demorom

For det er nettopp dèt det handler om. En god lydopplevelse er selvfølgelig individuell, men det skorter ikke på utvalget i hyllene i den nyåpnede butikken på det lokale kjøpesenteret.En av nyvinningene er et helt nytt demo-rom.

Les også: Fantastiske forhold i Ingierkollen

– Dette er noe vi ikke har hatt før, og det gir oss en kjempefin og ny mulighet til å «klemme til» litt og virkelig få vist hva anleggene vi har her kan duge til. Her er det lydisolert og det kommer også en lydtett glassvegg foran. Vi har plassert inn en lenestol her også slik at folk bare kan sette seg ned og nyte lyden.

NB! Saken fortsetter under bildet!

HEKTA PÅ LYD: Sufian Sarwar er butikksjef i den nyåpnede Spaceworld Soundgarden-butikken på Kolbotn Torg. Med nye og større lokaler, tror han på en lydhør fremtid for butikken. Foto: Anders Nordheim Dahl

Lydopplevelsen

Kundene som kommer innom er i alle aldre. Felles er dog interessen for å få god lyd hjemme. Og trådløse løsninger er virkelig i vinden!

Les også: Lokale bedrifter skal trekke turister til Oslo-regionen

– Det er viktig at man snakker med fagfolk når man skal handle lyd, og på forhånd kanskje ha tenkt seg opp noen tanker om hvor mye penger man ønsker å legge i det, og hva slags behov og ønsker man har. Vi hjelper folk med å tilrettelegge slik at de kan nyte musikken eller TV-lyden sin slik at opplevelsen blir bedre, sier han.

NB! Saken fortsetter under bildet!

STØRRE: Slik ser den nye butikken ut. Foto: Anders Nordheim Dahl

Trådløst er in

Selveste «lydsjefen» på senteret har stor tro på butikken.

– Jeg tror dette vil gjøre oss mer tilgjengelig og attraktiv for flere og nye kunder også, og med en ny stor-restaurant rett utenfor døren, tror jeg på fremtiden for butikken. Jeg gleder meg til tiden fremover, avslutter han.

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen