NY EIER: Andreas Gravermoen var denne uken i full sving med å gjøre lokalene til Kaffebar’n klare til nyåpning.
Nyheter
NY EIER: Andreas Gravermoen var denne uken i full sving med å gjøre lokalene til Kaffebar’n klare til nyåpning. (Sigbjørn Vedeld)

Han tar over Kaffebar'n

– Det ville være for galt om et så godt konsept skulle avslutte her, sier Andreas Gravermoen. Nå tar han over Kaffebar’n, og det blir flere endringer til nyåpningen.

Nylig ble det kjent at driverne av Kaffebarn’n hadde meldt oppbud og slått selskapet konkurs. Oppegård Avis skrev forrige uke at gårdeier Andreas Gravermoen (26) hadde håp om at lokalene snart skulle åpne igjen. Nå er det klart at det er han selv som overtar driften av kafeen.

– Jeg synes det er veldig gøy at Kaffebar’n får nytt liv. Det er mye spennende som skjer her på Kolbotn, så jeg er sikker på at konseptet er liv laga i mange år til, sier Gravermoen.

Frisket opp

Denne uken jobbet han sammen med nærmeste familie for å friske opp lokalene.

Flesteparten av de som har jobbet her blir med videre, og det er jeg veldig glad for.

Andreas Gravermoen

– Vi skal få inn en litt annen bordløsning. Dermed blir det plass til flere gjester i lokalet. I tillegg har vi skaffet en stor parasoll, som vil dekke store deler av uteområdet vårt. Med varmelamper kan vi dermed bruke uteserveringen hele året, forteller Gravermoen, som lover at det kjente konseptet skal bestå, med noen små endringer.

– Vi skal fortsatt servere den populære napoleonskaka og kanelbollene. Flesteparten av de som har jobbet her blir med videre, og det er jeg veldig glad for.

Utvider tilbudet

– I tillegg ønsker jeg å utvide tilbudet vårt med nye konsepter. Disse er foreløpige på idéblokka, så det får vi komme tilbake til, sier Andreas Gravermoen, som er oppvokst på Sofiemyr. Han bor for tiden i Oslo, men med tiden vil det absolutt blir aktuelt å flytte hjem til Oppegård.

Endelig åpningsdato for Kaffebar’n er ikke fastsatt ennå, men det vil skje i nærmeste fremtid.

– Det er bare å følge oss på Instagram, så kommer det oppdateringer der så fort vi har nyheter, sier Andreas Gravermoen.

Nyheter Politiets Nasjonale Beredskapssenter

Fraskriver seg ansvaret for nabovarsling

Ifølge prosjektsjef for Politiets Nasjonale Beredskapssenter (PNB), Paul Torgersen, er det ingen krav til forhåndsvarsling av støyende aktivitet fra byggeplassen på Taraldrud. Kommunen er ikke interessert i dette heller. – Støytesting og eventuell varsling av naboer er beredskapssenterets ansvar, sier fagsjef Kjersti Gram Andersen i Nordre Follo kommune. Les hele saken

Nyheter Idrettslaget og politiet advarer

Eldre mann blottet seg og onanerte ved klubbhuset på Sofiemyr

Mandag fikk politiet meldinger om flere tilfeller av blotting i Follo. Den første hendelsen skjedde på Sofiemyr klokken 17:00 da en eldre mann blottet seg og onanerte for en ung kvinne og en yngre jente like ved klubbhuset. Les hele saken

Til toppen